meleklerimm2 DenizGmYurtta bakmadı ya sınır oldum bi kaç bişey söyledi geri geldim kaldırmışlar heralde ultrason cihazını 😔😔
FerhanSerkanEilmez ygmr dr çalışabilir raporu verdi Bebek bayağı aşağıdaymış 😊 En ufak sıkıntıda gell rapor vereyim dedi 🤩🤩 Bebeğin kıyafetlerini hallettim cumartesi 😍😍😍 Sen naptın yıkama ütüleme işini 😁
FerhanSerkanEilmez ygmr bu arada kontrolün ne zamn önümüzdeki 😊😊 Artık 2 hafta bir muayene edicek dr beni
ygmr FerhanSerkanEilmez dahabyaomadim o isleri ben memlekette dogurcam insallah 15 nisan gibi gidicem orda yaprim yada gitmeden de olabilir bakalim.😁
ygmr FerhanSerkanEilmez kontrolum.11 nisan da 14 martta gitmistim bebek asagida dogum.oozisyinu almisti ama bikiosn sezeryan istiom😀bakalim allah bikuo nasio yinede.sende cok zorlama nerde calusuosn
Caglaasya DenizGmYurtta 31 haftalıkken gittiğimde 1850 grm 43 cm dedi canım normal doğum istediğim için max 3 buçuk ya da 3 kilo olsun istiyorum aslında
DenizGmYurtta Caglaasya bende normal doğum istiyorum canım inşallah hiç bi sıkıntı yaşamadan normal doğum yapmayı nasip eder Allah 🙏🙏
FerhanSerkanEilmez Caglaasya ben de öyle istiyorumm Rabbim gönlümüze göre versin benimde 1720 gr dı oğluşumm 31+4de
meleklerimm2 Caglaasya valla cnm ilk gebeliğimde kilo da söylüyodu kalp atışını da dinletiyodu ama bu ikinci gebeliğimde hiç birsey yapmadı bugün gittim bir umutla kalp atısını duyarım kilosunu öğrenirim diye ama olmadi 😔😔
FerhanSerkanEilmez ygmr memlekette de yıkarsan sana kolay olur yardım ederler sadece doğum çantanı hazırla eline de yolda sokakta nolur nolmaz 😘😘😘😘 11 nisanda mı hadi hayırlısı 16 nisanda da bizim var hadi bakalımmm 😍
ygmr FerhanSerkanEilmez oyle yapicam.insallah memelekete giderim 15 17 nisan o aralar ayy ferhan aylardir kinusuodk dogum geluo artik onu konusuyoruz 😚😂😂