ygmr kac haftaliksiniz ? Benim doktorum boyunu söylemiyor uyuz oluyorumm ya 😣
Mayıs anneleri nerdesiniizzz
birminikannesi 31 deyiz canim 39 40 cm falan neden soylemioki siz kac haftaliksiniz bana başından beri soylui alal nedenki acaba
ygmr 35 olcaz yarin hic soylemedi bize gecen hafta sordum kilo boy nasil diye 2700 kilosu boyunu olcemeyiz artik dedi 🤔
birminikannesi kg çok iyiymiş günümüz aynı sizinle bende yarın 35 oluyorum ve kontrolüm var 32+3 de 2178 gr 45.8 cm di ama sanki hiç büyümedi karnım aynı boyutta çok aşağıda bebek ve hala ters
birminikannesi demekkinolculmuo.35.den sonra bilemiyorum ama bundannince söylememesine sastim 😶
ygmr bizde dün gittik 1720 gr olmuş oğluşummm 😍😍😍
Özledik sizi yaaa bebek doğum kanalına girmişşş benimmm 😁😁😁
FerhanSerkanEilmez ayy buyuk seninki gerci ben gideli coknoluo.artmidirki benimkide😍😍😍😍😘bizde ozledik valla iyi yapiosn yaziosnn.benide en son gittigimde donmustu cnm.normal dogum pozizyonuna ama.bende bel.fıtığı varya nor aml dogum.zorlanirmisim
ygmr tabi bel fıtığında önermiyorlar normal doğumu
Büyümüştür büyümez mii 😊😊😊😊
Yazarımm tabi vefalıyız biz 😃😃😃
FerhanSerkanEilmez😂😂hejje yerim.pasayi buyumus bak bak.bnm.erken olir gibi sanki sezeryan olursa 27 yi beklemezler sanirim🙄
Ben 32+2 oldum . Dun doktorda randevum vardı , kilosu 1,950 gram boyu 41 cm dediler . Simdilik hersey yolunda . Nst’de sancim cikmadı ben arada oluyor saniyordum 😂😂 anlamiyorum da dogru duzgun , ara sira karnim agriyor o kadar
MerveYildirim gün icinde benim de cok agrim sancim oluyor ama nst de bisey yok 🤣
ygmr yok 38. Haftada alırlar senin prensesi 😍😍😍 ablamız olcanız 😂😂😂
birminikannesi doktora dedim ki ben anlamiyorum sancim var mi yok mu dedim 😂 merak etme sancin oldugun da cok iyi anlayacaksin dedi
FerhanSerkanEilmez ne zaman oluo la 38 😂hesaplayam19 mayisin haftasi ortalama.herhalde 15 mayisda ramazanin baslangici anam millet oruc gelen giden ne serbet ne lokum.ne ciklot 😑😑neyse nasip gelsinde allahim izniyle sağ salim😂😂
FerhanSerkanEilmez damat da kucuk olcak.ama olsn zengin olurlar.esimde.benden kucuk😂😂😂
MerveYildirim hadi yaa 🤣🤣
ygmr akşammm ziyaretine beklerizzz 😍😍😍gündüz biz yeriz 😂😂😂
ygmr evett zengin olurlarrr ohhh kızın yaşadııı zengin koca 🤩🤩
FerhanSerkanEilmez 😂😂😂😂kilo.aldinmi 😣😣
FerhanSerkanEilmez ohh senin oglanda yasadi zengin kari😂😂😂