Eliftotree canımmm evdeyimm şimdi 1720 gr iyi dedi kilosu 5 gün önden gidiyo dedi 😁😁😁😁
Bizde zayıf diyoruz 😊😊😊
Mayıs anneleri nerdesiniizzz
ygmr yağmurrr Nisan napıyo kilonuz kaç oldu 😊😊😊😊
FerhanSerkanEilmez masAllah canım benim de içim rahatladı biraz 🙈😁😀 Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🍼
Dilektrkoglu MaşAllah sizin de kilosu iyiymiş ilk bebek olunca insan bebeği için her şeyin en iyisini istiyor 😀
33+2 deyim dün kontrolüm vardı 2100 gr çıktı bebiş. 13 mayıs doğum görünüyor 😊😊
Eliftotree aminnn aminnn sizin kız erkek ??
Eliftotree aynen öyle canım ♥🌹
FerhanSerkanEilmez erkek canım sizinki?
33+6 yiz nasipse yarin 34. Zamaninda gelirse 10 mayis insallah😍😍
Eliftotree benimki de erkek 👶🏻
KIzlar bebişlerinizin hareketleri nasıl.??? Benimki sanki hiç uyumuyomuş gibi. 😳 Bu kadar harekete erken mi gelcek diye korkuyorum. Bi de çok ağrı oluyor hareket ettikçe.
Herkese tekrardan 34+6 dan merhaba 🤗 kiyafetlerimiz yikandi utulendi bavulumuz hazirlandii her seyimiz alinidi bezimiz bile 😉 bu haftalarda bizim de hareketlerimiz cok hatta bazen sancilarimiz da oluyor ama doktor yalanci snci dedi 🤗 oğluşum doğum kanalina girmiş🤗 bu yuzden de çatı kemiklerim anlatilamayacak kadar acıyor bazen sabah kalkınca basamıyorum bile😣 yatakta kaplumbağa gibiyim aynı dönemiyorum bi türlü😎 mayıs 6 olan doğum tarihimiz nisan 20 sine kadar geriledi 🤔 ama belli olmaz tabi talha bey ne zaman gelmek ister bilemeyiz 🤗 tüm sıkıntılarımı eminim ki doğumda unutacağim🤗 cennet kokulularımıza kavuşmamıza az kaldı kızlar 🤗 insallah hepimiz bi avazda kurtuluruz 😍 kendinize ve bebişlere iyi bakın 😍😘😘😘
Hayırlı günler mayıs anneleri bende 33+3 oldum dün hastanedeydik ve nst de düzenli yüksek sancılarım çıktı serum falan alınca azaldı fakat heran tekrar olabilirmiş Doktor erken doğum riskim olduğunu söyledi 😞 sizlerden dua bekliyorum inş benm bebeğimde zamanını bekleyip doğar 🙏🏻
Yaklaştıkça daha çok heyecanlanıp sabırsızlanıyorum😂İnşallah herkesin bebişi sağlıkla doğar. şu an 34+0 olduk 10 mayıs tahmini doğum tarihi. kıyafetlerinin bir kısmını yıkadım fakat çanta hazır değil
Kymet08 benimde hareketli iki haftadır bence karnımdaki yerin kıymetini bilmeye başladı 3-4 hafta sonra kıpraşcak yer kalmıcak ya 😂😂😂
birminikannesi canım benimde kız kanala girmiş dedi çok ağrılarım oluyor dün hatta üzüldüm ama senin yazdığını bugün görünce demeli sadece ben değilim dikkat et dedi mi yürüme çünkü çok aşağıda Bebek herhangi bir ıkınma okursa hemen gel dedi
Kymet08 çook hareketli hele dün gece dışarı çıkmak istiyormuş gibi hissetim ayagını bir taraf başını bir taraf dayıyor ve canımı yakıyor korkuyorum bazan bir problem mi var diye🤔 uykusuzluktan sabahları zombi gibi dolanıyorum 😐
birminikannesi bavula ne koydun canım bende hafta sonu hazırlamayı düşünüyorum 😁
Figen Allah bağıšlasın bebişini canım stres yapma bebek hissediyor pozitif düşün kritik dönemler geçti doğsa bile Allahın izniyle yaşar bebişin ☺