Eliftotree benimki de erkek 👶🏻
Mayıs anneleri nerdesiniizzz
KIzlar bebişlerinizin hareketleri nasıl.??? Benimki sanki hiç uyumuyomuş gibi. 😳 Bu kadar harekete erken mi gelcek diye korkuyorum. Bi de çok ağrı oluyor hareket ettikçe.
Herkese tekrardan 34+6 dan merhaba 🤗 kiyafetlerimiz yikandi utulendi bavulumuz hazirlandii her seyimiz alinidi bezimiz bile 😉 bu haftalarda bizim de hareketlerimiz cok hatta bazen sancilarimiz da oluyor ama doktor yalanci snci dedi 🤗 oğluşum doğum kanalina girmiş🤗 bu yuzden de çatı kemiklerim anlatilamayacak kadar acıyor bazen sabah kalkınca basamıyorum bile😣 yatakta kaplumbağa gibiyim aynı dönemiyorum bi türlü😎 mayıs 6 olan doğum tarihimiz nisan 20 sine kadar geriledi 🤔 ama belli olmaz tabi talha bey ne zaman gelmek ister bilemeyiz 🤗 tüm sıkıntılarımı eminim ki doğumda unutacağim🤗 cennet kokulularımıza kavuşmamıza az kaldı kızlar 🤗 insallah hepimiz bi avazda kurtuluruz 😍 kendinize ve bebişlere iyi bakın 😍😘😘😘
Hayırlı günler mayıs anneleri bende 33+3 oldum dün hastanedeydik ve nst de düzenli yüksek sancılarım çıktı serum falan alınca azaldı fakat heran tekrar olabilirmiş Doktor erken doğum riskim olduğunu söyledi 😞 sizlerden dua bekliyorum inş benm bebeğimde zamanını bekleyip doğar 🙏🏻
Yaklaştıkça daha çok heyecanlanıp sabırsızlanıyorum😂İnşallah herkesin bebişi sağlıkla doğar. şu an 34+0 olduk 10 mayıs tahmini doğum tarihi. kıyafetlerinin bir kısmını yıkadım fakat çanta hazır değil
Kymet08 benimde hareketli iki haftadır bence karnımdaki yerin kıymetini bilmeye başladı 3-4 hafta sonra kıpraşcak yer kalmıcak ya 😂😂😂
birminikannesi canım benimde kız kanala girmiş dedi çok ağrılarım oluyor dün hatta üzüldüm ama senin yazdığını bugün görünce demeli sadece ben değilim dikkat et dedi mi yürüme çünkü çok aşağıda Bebek herhangi bir ıkınma okursa hemen gel dedi
Kymet08 çook hareketli hele dün gece dışarı çıkmak istiyormuş gibi hissetim ayagını bir taraf başını bir taraf dayıyor ve canımı yakıyor korkuyorum bazan bir problem mi var diye🤔 uykusuzluktan sabahları zombi gibi dolanıyorum 😐
birminikannesi bavula ne koydun canım bende hafta sonu hazırlamayı düşünüyorum 😁
Figen Allah bağıšlasın bebişini canım stres yapma bebek hissediyor pozitif düşün kritik dönemler geçti doğsa bile Allahın izniyle yaşar bebişin ☺
Eliftotree benimki de gece yatarken yattigim tarafa dogru donmek istiyor bi anda uykudan uyandiriyo resmen sıçratıyo o derece yakiyo canimi 🙄
Eliftotree kendim icin alt ust pijama , elbise gibi olan gecelik, kulot atlet emzirme sudyeni gogus pedi depend kadin bezi yazma etek yelek terlik bebek icin bi tane 10lu hastane cikisi iki tane 5 li hastane cikisi bez emzik biberon çorap kalın battaniye mevsimlik battaniye sarı yazma koydum 🤣 bakmadan soyledim insallah unuttugum bisey yoktur 🙏👌
Figen insallah hayirlisiyla zamaninda gelir ufaklik 🙏
Eliftotree aminn inş canım allah razı olsun rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş 🙏🏻😘
birminikannesi Amin inş Allah razı olsun canım 🙏🏻
FerhanSerkanEilmez canimmm cancagzimm😂saol kuzumm nisanin kilosu 20 gun once 1500 kg di boyu 40 cm di siz nasilsiniz 😂😚😚😚
ygmr kac haftaliksiniz ? Benim doktorum boyunu söylemiyor uyuz oluyorumm ya 😣
birminikannesi 31 deyiz canim 39 40 cm falan neden soylemioki siz kac haftaliksiniz bana başından beri soylui alal nedenki acaba
ygmr 35 olcaz yarin hic soylemedi bize gecen hafta sordum kilo boy nasil diye 2700 kilosu boyunu olcemeyiz artik dedi 🤔