Eliftotree Kizlar nasıl gidiyor hamilelik heycan var mı biz 32+5 olduk tahmini doğum 18Mayıs herşey yolunda çok sükür ama ben çok korkuyorum erken doğum olacak diye her gün düşünmekten aklım çıkacak gibi 😑😐
Eliftotree Dilektrkoglu bebişin kilosu kaç canım bana benimki biraz zayıf gibi geliyor son 31+3 günlükken kontroldeydim 1735gramdı
hjertemami Melekzehrakk o mesaj kaç aylık haberin var mı canım. Tarihine bakmadın sanırım. Şuan 32+5 haftalığım 😊
FerhanSerkanEilmez Eliftotree bence ideal kilosu canımmm Bende 31+4 oldum bugün rabdevum var bakalım kaç çıkıcak kilosu 1500-1700 arası olsa yeter 😊😊😊
Dilektrkoglu Eliftotree en son 29 haftalıkken 1280 gr di canım yarın randevum var bakalım kaç çıkacak yok aslında sizin kilonuz iyi haftasına göre
Eliftotree FerhanSerkanEilmez sağlıklı olsunlar da sonradan da kilo alırlar 😊 ilk bebeğim olduğu için panik oluyorum 🙈 randevudan gelince bana da haber ver bebişin kilosunu olursa ☺
FerhanSerkanEilmez Eliftotree benimde ilk burda bakıyorum acayip çıkıyo netten ortalamada normal çıkıyo önemli olan standartlar yaaa 😊😊😊 ÖNCE SAĞLIK 😍😍😍 Şimdi sıra bekliyom çalışınca akşam mesaisine geliyommm 7 de anca girerimmm
FerhanSerkanEilmez Eliftotree canımmm evdeyimm şimdi 1720 gr iyi dedi kilosu 5 gün önden gidiyo dedi 😁😁😁😁 Bizde zayıf diyoruz 😊😊😊
Melekzehrakk Hilal54 masallah allah hyırlı doğumlar nasıp etsın ınsallah bır an once alırsın yavrunu kucagına 😍
Eliftotree Dilektrkoglu MaşAllah sizin de kilosu iyiymiş ilk bebek olunca insan bebeği için her şeyin en iyisini istiyor 😀
Eliftotree FerhanSerkanEilmez masAllah canım benim de içim rahatladı biraz 🙈😁😀 Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🍼
ygmr FerhanSerkanEilmez canimmm cancagzimm😂saol kuzumm nisanin kilosu 20 gun once 1500 kg di boyu 40 cm di siz nasilsiniz 😂😚😚😚