Etkaninannesi 🤣🤣bende kendimi yalnız hissetmiştim ☺ilk bebeğinizmi?
Mayıs anneleri nerdesiniizzz
Sayrkann evet 😍 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
KbraGndz benimde diş etlerim ağrıyo sızlıyo kanıyo 😥
FerhanSerkanEilmez hic iyi gitmii csnim 😓😓😓belim cok kotu hic bisey yaoamiorm temizlil vs yapincada bi gün yatiorm bel fitigimi oldum turulup kaliyorm dayanamiorm cok xor gelio
Minnosunannesi amin insallahh canım 🤗
Elvin benimde 28 mayıs nasip kısmet ederse allahım çinsiyetini öğrenebildin mi ben henüz öğrenemedim 🤗
ygmr bel ağrısı bende de var zorlama kendini olduğu kadar olsun temizlik
Bende öyle sosyal hayat gitti akşam gezmesi misafir ağırlama yapamıyorum en iyisi 4- 5 ay rutin hayat
İşten eve evden işe 😘😘😘
FerhanSerkanEilmez ya kuzucum nem.bes dk yuruyorum belim tutuluyor anlamadim naska bisey die.dusunuorm bel.fitigi falan ama domtora.hitsemde bakamaz sanirim
ygmr canımm çok geçmiş olsunn 🙁
FerhanSerkanEilmez saol csnim sen napiosn bakalim nasil gidio oglusla😂😄🤗
ygmr iyi çok şükür 16 haftalık olduk 😍😍😍
4 ocakta detaylı ultrason günü verdi dr 😂
Merakla bekliyorummm bakalımmm😘😘
Siz napıyonuz aman gelinime iyi bak 😊😊😊
FerhanSerkanEilmez hahahhahay😅unutmustum kiz tamam bakarim 😚bizde napak zaman gecirioz.amasyada iste hayat ayni. oğlunu bursaya ic guveysi verirsen ben raziyim 😂😅
ygmr olmazz antalyanın en güzel gelini yapıcammm güven bana 😂😂😂
DuruSuedaAca 2.bebeğim, bir oğlum var 7 yaşında. Karnım şimdiden 6 aylık gibi, görenler doğuma ne kadar var diyor, daha biz yarılamadık diyorum😅
Kizlar bide erkek bebek isimleri onerirmisiniz ya siz ne koycaksiniz 🙂
FerhanSerkanEilmez yok ya olur olur bak herseyi hazir ev mal mulk yolla iste😂😂
ygmr enn iyisi okusunlarda o zaman oturup bi konuşalım bu konuyu 😂😂😂
Benim ultrasona göre 17 hafta normal 16 hafta bizim de erkek geliyor 😁 Ben bir kaç haftadır hissediyorum arada böyle titreşim gibi oluyor sanki 😂
HaticeKbraimek tamamm o bebekmiş işte benimde erkek bazen bişey hissi oluyor
FerhanSerkanEilmez ya böyle konusuorz da yillar sonra bide bu sebeple karsilasiomsz😂😂😂