FerhanSerkanEilmez benimde erkek nabız atması gibi bağırsak hareketi gibi oluyo
Mayıs anneleri nerdesiniizzz
KbraGndz kalp atımı gibi bişi var ama 😂😂
FerhanSerkanEilmez yok valla maalesef değildim, 77 ile kaldım şuan 82 lerde gidip geliyorum🙈 Boyum uzun ve kemikliyim allahtan. ama doğuma yuvarlanarak gidicem gibi görünüyor😂
birminikannesi 24 mayıstan sonra
Minnosunannesi evet canım göbeğim belli oluyor Bebeggi de hissediyorum 😃
alparslanliva Çok teşekkür ederim amin hayırlısıyla sizin de inşallah ☺
Sayrkann yaa bende 16+6 yum arada pıt pıt hissediyorum ama o kadar ☺ Biran önce hissedebilmek istiyorum tam anlamıyla
18.haftalık gebeyim tahmini 08 mayıs Doğum olucak
Selamın aleyküm Bende 18+6 günlüğüm oğlum olucak inşallah 16 haftadan beri hareketlerini hisediyorum doktor 7 mayıs dedi tahmini doğumu evlilik yıldönümüz çok heycanlıgım 😍😇
Etkaninannesi bende öyleyimm Allahtan 1.70 boy var 😂😂😂
ygmr canımmmmm napıyosun nasılsınız nasıl gidiyor 😊😊😊
Minnosunannesi bende öyle nadir hissediyorum tatli yiyip uzanınca 😄 balık gibi kayıyor bazen de pıt diye vuruyor 😅😅 hissetmek çok güzel ..
Etkaninannesi 🤣🤣bende kendimi yalnız hissetmiştim ☺ilk bebeğinizmi?
Sayrkann evet 😍 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
KbraGndz benimde diş etlerim ağrıyo sızlıyo kanıyo 😥
FerhanSerkanEilmez hic iyi gitmii csnim 😓😓😓belim cok kotu hic bisey yaoamiorm temizlil vs yapincada bi gün yatiorm bel fitigimi oldum turulup kaliyorm dayanamiorm cok xor gelio
Minnosunannesi amin insallahh canım 🤗
Elvin benimde 28 mayıs nasip kısmet ederse allahım çinsiyetini öğrenebildin mi ben henüz öğrenemedim 🤗
ygmr bel ağrısı bende de var zorlama kendini olduğu kadar olsun temizlik
Bende öyle sosyal hayat gitti akşam gezmesi misafir ağırlama yapamıyorum en iyisi 4- 5 ay rutin hayat
İşten eve evden işe 😘😘😘
FerhanSerkanEilmez ya kuzucum nem.bes dk yuruyorum belim tutuluyor anlamadim naska bisey die.dusunuorm bel.fitigi falan ama domtora.hitsemde bakamaz sanirim