XyveAnnesi Bende mayıs başı gibiyim inşallah,19+3teyiz,kızımız olcak inşallah,bayağı bayağı tekmeliyoruz🤗🤗
ygmr ygmr napiosn cnm ayy bnm dertlerim.bitmio allah baska dert vermesin dislerim apdse yapti sntibiyoyik kullaniorm cok korkuyorum 😟
FerhanSerkanEilmez ygmr korkma canım benim bunda da vardır bi hayr Çook geçmiş olsunnn 😘😘😘😘 Rabbim şifa versin
ygmr FerhanSerkanEilmez amin canim saol rabbim hepimize saglik versin cok canim yani o kinse yasamasin😓
ygmr FerhanSerkanEilmez senin guzel kizim varya boyle elini yüzü ne goturuo oynuo elleriyle yüzünü😂😂🤗🤗damadim napio
FerhanSerkanEilmez ygmr hissediyorum arada günde 2-3 kez 😊😊😊 Ama tamamen tekme falan hissetmiyorumm tabi
ygmr FerhanSerkanEilmez senle ayniyiz.ama.bem daha kelebek gibi pir pir hissettim. sadece iki kere o.kadar
ygmr FerhanSerkanEilmez benim uarin canim 3 lu test icin gidicrm ama muayenede yapmio zaten devlette yaptircak benden kan alip.oyle dedi bakalim.ben 16. hadtafmdayum
SelinKutluErdoan Benimde normalde 23 Mayıs ama sezeryan olacağı için herşey yolunda giderse Allah ın izniyle doktor 16 Mayıs ta alacak 🤗🤗🤗
Melmus 17+6 günlüğüm bugün. 23 mayıs tahmini doğum tarihimiz. 🐣Eğer 21 mayısa denk gelirse evlilik yıldönümün de dünyaya gelecek.😍😍 Rabbim hayırlı olanı versin inşalla h. Herkese de bana da 💕