FerhanSerkanEilmez tabiki benim tam günüm 14+2 sen ogrenebildinmi ben devlete gidiyorum şuanlık 😊
Mayıs anneleri nerdesiniizzz
Queenalya benimmm oğluş geliyo 13+4 de öğrendim ben özele gidiyorummm ama hatta gösterdi bu pipisi diye 😊
Çok sevmiyorum erkek bebeklerde böyle anılmasını ama dr söyleyince öyle diyesim geliyo😂😂😂😂
FerhanSerkanEilmez bende erkek istiyorum benim herif kız istiyor 😂 21 yaşındayım bu arada ben tanışmış olalım ismim Gülden
Queenalya bende 29 buçuk 😂😂😂😂
Ferhan ismim 😊
Antalyadan 🌊 antalyanın yerlisi ☀☀☀
FerhanSerkanEilmez 😍ayy kirban olurum ben onlara😘
FerhanSerkanEilmez bir bucuk da canim heyecanla bekliorm hem benim kan tahlilimi yapmadilar onu kinusucam.herkes ikili taramada kan tahlili ve ultrason bakailio.dedi de bana yapilmadi sasirdim
ygmr ben gönüllü yaptırmadım hatta imza aldılar kendim istemiyorum diye 😊😊😊
Rabbim sağlık sıhhat versin inşaallah
İyi bekliyorummm 😍😍😍
Özele mi gidiyorsun devlete mi
birminikannesi burdaaaa✨✨💕
birminikannesi 23 mayıs ama tabi erken dogar geç dogar orasını bilemem 😊
FerhanSerkanEilmez çok memnun oldum Kayseri den bende aslen sivas ❤😘
Queenalya bendee bende 😊😊😊
10 mayıs benim de. Nasip olursa kızımız olacak 😊
eylulay34 maşaallahhh size 😊😊😊
ygmr canımmmm çıktın mı naptın nerdesin 😍😍
Öğrenebildin mi 🍼🍼
FerhanSerkanEilmez canim eve yeni geldim telefonada bakamadim yok ya 😡sinir oldum bakmadı erkenmis yanilma olurmus falan da. filan
ygmr tamammm canımmm benimmm sinirlenmiyoruzzz 😘😘😘
FerhanSerkanEilmez canim ozele hastaneye.gittim.ilk begenmedim amasyada bi tane var zaten o yuzden devlete aldik simdi buna da kizdim kan tahlilini miye soylemiosnz bana gerekirse ozelde yaptirriim die biraz atistik. bakmadi o yuzdende yarin ozel muayeneye randevu aldim😂
ygmr devlete gidiyorsan görmez zaten çünkü ileri teknoloji olmuyo ya ultrason aletleri
ygmr canımsın yaaa
İyi dimi sağlığı kaç haftalık gözüktü şimdi
FerhanSerkanEilmez canim.saol. bebek iyi cok.sukur 😄13 5 haftalik canim