FerhanSerkanEilmez esim kiz.dio.ben.oglan bakalim🤗
Mayıs anneleri nerdesiniizzz
OznrGk kac haftalik cinsiyeti ogrendin mi ?
Etkaninannesi ben cok merak edıyorum cinsiyetini yarın gidicem hastaneye tam 4 aylık olduk 15 hafta dolu dolu ama kızım olsun cok isterdim karnımı gören erkek diyor bende kendımı kaptırdım biraz stresli dönem geçiriyorum eşimle ayrıldık daha dogrusu bıraktı beni kendımı sadece evladıma adadım ona tutunuyorum yoksa esımle severek evlenmiştim
Nzlkgncc canım karnın cıktımı🙂 bende kız hissediyrm kızda kalçalar büyürmüş diyolar🙂
Nzlkgncc maşallah ☺ Benimde azıcık karnım cıktı ama bebekmi göbekmi bilemiyorum 😀
Nzlkgncc 12.haftadan snra kremlere başlayablirsin canım çatlaklar için ☺ Sen baya zayıfmışsın erken cıkmıştır karnın
ygmr anneler hissediyo çünkü ben çoook kız istememe rağmen oğlan olduğunu hissettim 😂😂😂👶🏻
Ayyyy hadi bakalımmm süpriz yumurta
Bende 25 Mayıs ikili test yaptırmadım yarın gidicem öğrenirmiyim acaba cinsiyeti 😋 14 haftalik olduk
Queenalya öğrenirsin inşaallahhh
Hayırlı evlat olsun inş😍
Haber ver bize bende 14+1 👶🏻🍼💙🤰🏻🤱🏻
ygmr yağmurrr randevun saat kaçta canımmm 😘😘😘🍼🍼🍼
FerhanSerkanEilmez tabiki benim tam günüm 14+2 sen ogrenebildinmi ben devlete gidiyorum şuanlık 😊
Queenalya benimmm oğluş geliyo 13+4 de öğrendim ben özele gidiyorummm ama hatta gösterdi bu pipisi diye 😊
Çok sevmiyorum erkek bebeklerde böyle anılmasını ama dr söyleyince öyle diyesim geliyo😂😂😂😂
FerhanSerkanEilmez bende erkek istiyorum benim herif kız istiyor 😂 21 yaşındayım bu arada ben tanışmış olalım ismim Gülden
Queenalya bende 29 buçuk 😂😂😂😂
Ferhan ismim 😊
Antalyadan 🌊 antalyanın yerlisi ☀☀☀
FerhanSerkanEilmez 😍ayy kirban olurum ben onlara😘
FerhanSerkanEilmez bir bucuk da canim heyecanla bekliorm hem benim kan tahlilimi yapmadilar onu kinusucam.herkes ikili taramada kan tahlili ve ultrason bakailio.dedi de bana yapilmadi sasirdim
ygmr ben gönüllü yaptırmadım hatta imza aldılar kendim istemiyorum diye 😊😊😊
Rabbim sağlık sıhhat versin inşaallah
İyi bekliyorummm 😍😍😍
Özele mi gidiyorsun devlete mi
birminikannesi burdaaaa✨✨💕