Nzlkgncc Pinaryyim evettttt cok fazla hemde 45 kiloyla hamile kaldım 4 ayda 4 kilo almışım bebekte gayet iyi
Etkaninannesi Pinaryyim Nzlkgncc hem de nasıl büyüdü kalçalar anlatamam, iki katı oldu resmen. Geçen gün bir arkadaşım da söyledi senin kesin kızın olacak diye, bakalım artık hayırlısı❤
Etkaninannesi Pinaryyim 14 haftaya girdik, inanılmaz büyüdü karnım. 6 aylık gibi duruyor resmen🙈 İlk hamileliğimde öyleydi benim hemen karnım çıkıyor😍
Pinaryyim Nzlkgncc 12.haftadan snra kremlere başlayablirsin canım çatlaklar için ☺ Sen baya zayıfmışsın erken cıkmıştır karnın
FerhanSerkanEilmez ygmr anneler hissediyo çünkü ben çoook kız istememe rağmen oğlan olduğunu hissettim 😂😂😂👶🏻 Ayyyy hadi bakalımmm süpriz yumurta
Queenalya Bende 25 Mayıs ikili test yaptırmadım yarın gidicem öğrenirmiyim acaba cinsiyeti 😋 14 haftalik olduk
FerhanSerkanEilmez Queenalya öğrenirsin inşaallahhh Hayırlı evlat olsun inş😍 Haber ver bize bende 14+1 👶🏻🍼💙🤰🏻🤱🏻
Queenalya FerhanSerkanEilmez tabiki benim tam günüm 14+2 sen ogrenebildinmi ben devlete gidiyorum şuanlık 😊
ygmr FerhanSerkanEilmez bir bucuk da canim heyecanla bekliorm hem benim kan tahlilimi yapmadilar onu kinusucam.herkes ikili taramada kan tahlili ve ultrason bakailio.dedi de bana yapilmadi sasirdim
FerhanSerkanEilmez Queenalya benimmm oğluş geliyo 13+4 de öğrendim ben özele gidiyorummm ama hatta gösterdi bu pipisi diye 😊 Çok sevmiyorum erkek bebeklerde böyle anılmasını ama dr söyleyince öyle diyesim geliyo😂😂😂😂
Queenalya FerhanSerkanEilmez bende erkek istiyorum benim herif kız istiyor 😂 21 yaşındayım bu arada ben tanışmış olalım ismim Gülden
FerhanSerkanEilmez ygmr ben gönüllü yaptırmadım hatta imza aldılar kendim istemiyorum diye 😊😊😊 Rabbim sağlık sıhhat versin inşaallah İyi bekliyorummm 😍😍😍 Özele mi gidiyorsun devlete mi
ygmr FerhanSerkanEilmez canim ozele hastaneye.gittim.ilk begenmedim amasyada bi tane var zaten o yuzden devlete aldik simdi buna da kizdim kan tahlilini miye soylemiosnz bana gerekirse ozelde yaptirriim die biraz atistik. bakmadi o yuzdende yarin ozel muayeneye randevu aldim😂