Ebaa Kızlar ben 13+3 haftalık hamileyim cinsiyetimiz de kız benim mayısa denk geliyor değilmi benimle aynı olan annelerimiz var mı acaba aramızda bana da tahmini günümü söyleyebilir mi? 🙂
Mervekc09 Ebaa 13 haftalıkta nasıl mayıs olurki 🙄 Ben 26 haftalığım doktorum 20 mayıs dedi tahmini doğum tarihine aramızda baya fark var ama 🤔
SerpilPalaAkta zlemYeilyeniceTop zlemYeilyeniceTop ben şuan 17 haftalığım 🙂 benim haftayla ultrason aynı zamanda gidiyor
HilalMerveBasunlu Kızlar bişey sorcam benim nerdeyse ilk günden beri ağrım hiç geçmiyor belimde kasıklarımda siz de böyle misiniz
FerhanSerkanEilmez ygmr anneler hissediyo çünkü ben çoook kız istememe rağmen oğlan olduğunu hissettim 😂😂😂👶🏻 Ayyyy hadi bakalımmm süpriz yumurta
Nzlkgncc Etkaninannesi ben cok merak edıyorum cinsiyetini yarın gidicem hastaneye tam 4 aylık olduk 15 hafta dolu dolu ama kızım olsun cok isterdim karnımı gören erkek diyor bende kendımı kaptırdım biraz stresli dönem geçiriyorum eşimle ayrıldık daha dogrusu bıraktı beni kendımı sadece evladıma adadım ona tutunuyorum yoksa esımle severek evlenmiştim
Nzlkgncc Pinaryyim evettttt cok fazla hemde 45 kiloyla hamile kaldım 4 ayda 4 kilo almışım bebekte gayet iyi
Etkaninannesi Pinaryyim Nzlkgncc hem de nasıl büyüdü kalçalar anlatamam, iki katı oldu resmen. Geçen gün bir arkadaşım da söyledi senin kesin kızın olacak diye, bakalım artık hayırlısı❤