ygmr canımmmm çıktın mı naptın nerdesin 😍😍
Öğrenebildin mi 🍼🍼
Mayıs anneleri nerdesiniizzz
FerhanSerkanEilmez canim eve yeni geldim telefonada bakamadim yok ya 😡sinir oldum bakmadı erkenmis yanilma olurmus falan da. filan
ygmr tamammm canımmm benimmm sinirlenmiyoruzzz 😘😘😘
FerhanSerkanEilmez canim ozele hastaneye.gittim.ilk begenmedim amasyada bi tane var zaten o yuzden devlete aldik simdi buna da kizdim kan tahlilini miye soylemiosnz bana gerekirse ozelde yaptirriim die biraz atistik. bakmadi o yuzdende yarin ozel muayeneye randevu aldim😂
ygmr devlete gidiyorsan görmez zaten çünkü ileri teknoloji olmuyo ya ultrason aletleri
ygmr canımsın yaaa
İyi dimi sağlığı kaç haftalık gözüktü şimdi
FerhanSerkanEilmez canim.saol. bebek iyi cok.sukur 😄13 5 haftalik canim
FerhanSerkanEilmez ultrasonlari ii de bakmadi canim cinsiyetine 4 ay dolmadan soylemiolar
ygmr büyüme var mı aynı günlerini takip mi ediyor
ygmr maşaallahhh canımmm onlar iyi olsunda tek 😘😘😘
Pinaryyim 14 haftaya girdik, inanılmaz büyüdü karnım. 6 aylık gibi duruyor resmen🙈 İlk hamileliğimde öyleydi benim hemen karnım çıkıyor😍
FerhanSerkanEilmez canim bakmadiki ultrasonla sadece testler iyi cikmis saglikli iyi dedi cok sukur bu arada misafirim vardi giremedim😂😂😂😘
FerhanSerkanEilmez yarın özel muayeneden randevu aldim oraya gidicrm rahat rahat gorucem insallah😊
ygmr ultrasonla bakmadı mı karnına 😳
Gerçekten şaşırtıcı canım iyi yapmışsın tekrar özelden randevu almaya😍
FerhanSerkanEilmez bi hafta once bakmisti o yuzden bakmadi raporlara bakti sadece cnm
ygmr neyse onu unutalımmm biz bugüne odaklanalımm 😊😊😊
Bakalımmm kerata göstericek mi 🤰🏻
FerhanSerkanEilmez beklemedeyim 😘😍
ygmr randevu kaçta bugünnn 😊😊
FerhanSerkanEilmez canim oldum muayene cok.guzeldu harika gecti kizimiz olacak esim bildi😄😂😍😘