Tazeanne74 1 dönüm arsa aldı 😂
Doğum Hediyesi Ne Bekliyorsunuz?❣️
richgirl10 Amin teşekkür ederimm☺️🤍
Tazeanne74 bana araba aldı 🥰💆♀️💕
Tazeanne74 burma bekliyorum bakalım :)
Tazeanne74 1 çift anda bilezik ve isimli kolye yaptırdı eşim
Limonlukekkk benim ki ıphone 14 aldııı 🥰
Tazeanne74 bilezik ve iphonun en üst modelini almıştı eşim
Kuzum 9 haftalık cinsiyet tahmini yapar mısın bir öncekinde 6 haftalık küçük demiştin yakın arkadaşım 7-8 tane düşüğü olmuştu
140955 eşim ilk çıktığında hem bana hem kendıne 15 pro max almıştı bizimkileride analarımıza verdiydık😂
bebekananas umarm bu sağlıkla gelir kuzum ❤️ şimdi erkek diyelim diğer kontrolde at yine ama benim postuma at diğer postlar dağılmasın
Esrakalkanc bende şuan onu düşündüm eşim ilk doğumda bişey alamadı üzülmüştüm şimdi 2. Ye hamileyim yine bişey bekleyemiyorum çünkü alamaz biliyorum
Cinsiyet_tahmini çok teşekkür ederim kuzum
Tazeanne74 Hiçbir şey istemiyorum, evladım sağlıkla zamanında doğsun bizim için en güzel hediye bu 🤍
Tazeanne74 beş gündür doğum yaptım 22 ayar zincir aldı ☺️💙
Tazeanne74 hiç bir şey 🙂↔️
Tazeanne74 2 ay oldu doğuralı hala bişey yok. Hoş hediyeyi bırak çiçek bile almadı. Çiçeği bırak insan bi alnından öper destek olur. Ben hiç birini görmedim🥹
Tazeanne74 valla ben bir şey beklemiyorum. Yanımda olsun yeter
Almira_ robot süpürge ihtiyacım yoktu dikey normal vs süpürge var zaten evi de hamilelğimi öğrendiğimzden beri eşim süpürüyordu bir gün gittik AVM de hadi istedipin modele bak beğen alalım dedi myle olunca ben hediye olarak kabul edeirm. Süpürge bozulup da yenisinğ hediye diye alsa deidğüniz gibi o hediye olmuyor ihtiyaç oluyor tabi