Nuriay inşallah rabbim bu ay gönlüne göre nasip eder ben de bugün dayanamadım bi test yaptım negatif bence ama biraz bakınca hayalet çizgi görüyo gibiyim bana öyle geliyo büyük ihtimalle çünkü daha çok erken bi diziye başladım dediğiniz gibi unutmaya çalışıyorum bu ayın sonunda umarım isteyen hepimiz çift çizgiyi görürüz 🙏

Xiremmx inşallah güzel düşünelim güzel olsun ❤️

Gokyuzummm kişiye göre değişiliyor yumurtlama ve bence bizde her ay aynı zamanlarda yumurtlamıyoruz belki de o yüzden bazı günleri kaçırıyor olabiliriz kiminin adete bi gün kala bile yumurtlama olduğu söyleniyo o yüzden elimizden geldiğince değerlendirmekte fayda var diye düşünüyorum

olivia77 inşallah güzel haberler alırsınız burda şöyle mutluluğumuzu paylaşırız

Candyygrll sizinle günlerimiz aynı benim de bat 1 Şubat 4 şubatta doğum günüm 😄 bu sefer okadar içten hissediyorum ve istiyorum ki inşallah yanılmam ve benim en güzel hediyem olur

emine_22 yaa çok iyi gerçekten böyle sağlık sorunları olanları görünce yumurtlama görebilmemizin bile be büyük bi nimet olduğunu anlıyo insan gebelik düşünüyorsanız muhakkak bugünleri bi haftaya kadar değerlendirin

Ayseozer35 ayy inşallah hepimize güzel süpriz olur gerçi bugün kontrolde kan verdim negatif çıktı ama daha erken beklicem bakalım

Candyygrll ayy inşallah bi de benim normalde gebelik yasağım vardı yeni kalktı nasıl bi süreç beni bekliyor bilmiyorum hem korkuyorum hem sabırsızlanıyorum umarım hepimiz güzel haberler alırız 🙏

Ayseozer35 benimde olursa ilk gebeliğim olucak kaç aydır deniyoruz ne hissedeceğimi de bilemiyorum açıkcası 😄

Candyygrll ben de öyleyim hem çok istiyorum hem çok korkuyorum böyle bebek videoları görünce içim gidiyo ama sonra çok büyük bi sorumluluk olduğu gerçeğiyle yüzleşiyorum bazen ağlıyorum iyi bi anne olabilir miyim acaba diye çok değişik duygular 😄

Ayseozer35 bende aynıyım hem istiyorum hem çekiniyorum çok çabuk sinirlenen ve sabırsız biriyim yapabilirmiyim acaba diyorum ama herşeyim hayırlısı ya o güç gelir diye düşünüyorum 😄

Candyygrll al benden de o kadar bi de benim tiroit bezlerim alındı sürekli ilaç kullanıyorum ara ara değerlerim bozuluyor ve ben ben olmaktan çıkıyorum içimden bazen başkası çıkıyo hele bi değerlerim bozulsun herşeye sinirlenen veya duygulanan birine dönüşüyorum o konuda biraz törpülicez kendimizi artık 😄

Candyygrll hiç korkmayın ben de aynı sizin gibiyim hemen herşeye parlarım ama konu evlat olunca o ruh halinden çıkıyorsunuz törpüleniyorsunuz illaki öyle olmasa ben bebeğim 18 aylıkken ikinciye hiç kalkışamazdım bir de gurbetteyim hiçbir akrabam ailem yok burda 🙂

olivia77 inşallah en önemlisi sağlıkla mutlulukla alırız inşallah kucağımıza 🤗

Ayseozer35 bugün test yaptım çatlama olmamış dün baya çok havuç yedim yinede fayda etmemiş akşam yenidenmi test yapsam gün içinde çatlama olmuş olabilirmi sabah 10 da yapmıştım

emine_22 gün içerisinde çatlama olmuş olabilir bugünü de değerlendirin yarın tekrarlayın testi bence

Ayseozer35 13 ve 14 ocak yumurtlamaydı değerlendirdik sonra da hiç olmadı 😭😭😭 tutmuş mudur sizce çok üzülüyorum 🥹🥹