olivia77 benimde bel ve ara ara kasık ağrısı bide çok fazla uykum geliyor normalde bu kadar uyuyan bir insan değilim aşırı halsizlik ve uyku var bende de

olivia77 elimde bir tane erken gebelik testi var cuma günü yapmayı düşünüyorum canım

zynrn bir de benim 27 sinde doğum günüm var arkadaşlarımızla 30 unda kutlıcaz bi cafede eğer tuttuysa en güzel doğum günü hediyem olucak 😍

zynrn ben oğlumda 3-4 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim prodoctor marka gebelik testiyle

olivia77 benimde normalde 1 şubat burç yorumumda ayın 4ünde güzel haber alacaksın diyordur bende manifestledim inşallah olur 😄

@zynrn valla bende dayanamazsam yarın bile yapabilirim yani bu sabırsızlık ne olacak böyle ya🥹🙈

olivia77 yaaa 🥰 inşallah olur canım hayatının en güzel doğum gününü yaşarsın dualarım seninle 🤲

Xiremmx sormayın ya bide benim ikinci olursa ama aşırı sabirsizim 😀

olivia77 bende kafaya koydum cuma yapacam kesin

zynrn uyku hali de ilk haftalarda çok oluyor ben oğluma hamileyken 5.haftalarda daha arkadaşlarımla görüntülü konuşurken telefon elimde uyuyakalmıştım 😅

olivia77 bakalım artık hayırlısı olsun

zynrn çok teşekkür ederim kalbimizden geçeni karşımıza çıkarsın rabbim inşallah 🥰

Gokyuzummm o zaman bilemezsin yumurtamani sen yinede bos gecir.e istersen

zynrn bende 9 12 14 oldu 12 yumurtlama gunumdu.13 catlama esim yok diye 14 u degerlendirmistim

Gokyuzummm valla bnde ikinci gebelik için deniyoeum bu ay ama yumurtlama takvimlerinden çok düzenli ilişkiyle bu ayı kapatacam bn gerisine yapcak bişi yok

Nuriay inşallah rabbim bu ay gönlüne göre nasip eder ben de bugün dayanamadım bi test yaptım negatif bence ama biraz bakınca hayalet çizgi görüyo gibiyim bana öyle geliyo büyük ihtimalle çünkü daha çok erken bi diziye başladım dediğiniz gibi unutmaya çalışıyorum bu ayın sonunda umarım isteyen hepimiz çift çizgiyi görürüz 🙏

Xiremmx inşallah güzel düşünelim güzel olsun ❤️

Gokyuzummm kişiye göre değişiliyor yumurtlama ve bence bizde her ay aynı zamanlarda yumurtlamıyoruz belki de o yüzden bazı günleri kaçırıyor olabiliriz kiminin adete bi gün kala bile yumurtlama olduğu söyleniyo o yüzden elimizden geldiğince değerlendirmekte fayda var diye düşünüyorum

olivia77 inşallah güzel haberler alırsınız burda şöyle mutluluğumuzu paylaşırız