Sazenin biz istanbuldayız ya canım bağcılarda bi yer var önce oraya bakıcam ben içime sinerse alırım sinmezse internetten alıcam

Gulcem kakao ağacına bakıyorum şimdi çikolatası nasıl acaba bayatlık var mıydı memnun kaldınız mı, ve kaç güne kargoya verildi acaba 🥰

• Düzenlendi

Bende kakao ağacından sipariş verdim bir hafta önce her an doğum olabilir çünkü ikiz bebek kutu üstündeki isim baskı güzeldi çikolatalar üzerinde ki baskıda ki yazılar küçükmüş tadı güzel beğendim serin yerde tutuyorum uygun olmasına rağmen tadı güzel 472 liraydı yanlış hatırlamıyorsam 100 âdet çikolata

Fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum atardım resmini

Nisbaral Çikolatası lezzetli 2 günde geldi.

Ecisem onun da sitesi yok güvenilir mi bilemedim sadece insgramı olan sayfalara güvenemiyorum

HazelSeren ben de bugün çikolata madeninden sipariş verdim 100 adet metal kutulu 440 lira istediğim baskıyı da yapacaklar kolonya şişesi de hediye uygun bence bakmak isterseniz

HazelSeren kaç haftasınız zaman geçmiyor bize bende bir türlü verememiştim bak bak dedim en sonunda ver gitsin 😅

ayse5487 31 haftalık olduk 38 de sezeryana alıcam bende ki rahatlığı sorma😀

HazelSeren ben instagramdan yaptırdım mertobeyfactory diye bir yer Trendyol üzerinden inanılmaz lezzetliydi çikolatası 100 adeti 499 tl ye yaptırdım yanında da boş kolonya şişesi hediyeli geldi ben memnun kaldım tavsiye ederim