ezgiasilsoy açıkçası bana da boş geliyordu en başta, nasıl olsa kış balkona koyarım günlük bezleri falan filan…. Fakaaaat gece değiştirdiğimde insanın mecali kalmıyor bezi al da balkondaki çöpe at da… 3 ay sonra korbell çöp kovasını almayı karar verdim gerçekten kurtarıcı bir ürün.. 1 aydır kullanıyorum ve memnunum..

ezgiasilsoy bence alma gereksiz o dolana kadar zaten günler geçer günlük çöp at yeterli normal çöp kovası işini görür boş ver bence

Balbebek012 onu da denedim desem ve çok koku yayılıyor… Yaz olsa hadi camları sürekli açık olacak ama kışın kapalı üstelik petekler açık bide koku…. Şahsi fikrim ve deneyim

Razismom ya ben sabah akşam çöp atıyorum bazen sadece akşam atıyorum evde koku sorunu olmuyor çok şükür siz korbell mi kullanıyorsunuz o çok büyük zaten bir de o fiyata çok saçma ya

Balbebek012 1 aydır kullanıyorum ilk 3 ay almamak için direndim.. Çok büyük değil 2 günde doluyor zaten.. Benim için kuratırıcı bir ürün oldu valla… Hava nemlendiricisi de öyle 😂😂😂alanlara hep tuhaf bakardım sonra gel gör ki çocuğun burnu nemsizlikten tıkanıyorrdu….

ezgiasilsoy Gerekli bir ürün dışarıya koku vermiyor, normal poşete iki bez koysan üçüncüyü koyamıyorsun feci kokmaya başlıyor o yüzden ben korbelli sevdim. Tabi o da poşet değişim esnasında falan kokuyor kapağını açınca yani o kadarına yapacak bir şey yok ☺️ İlk 6 ay korbelle gerek yok tabi zaten kirli bezler hiç kokmadığı için ama ek gıdadan sonrası korbell işe yarıyor 👍🏻

İyi ki almışım bebeğim 3 aylık çok büyük kolaylık gerçekten
          Eşimde alırken herkes ne alırsa kimden ne duyarsan aldın diyordu şimdi bunu iyi ki almışsın diyor

ibcmom Kanz aldık biz hem uygun hemde çok iyi memnun kaldık 🥰

Deniz4848 😂😂😂eşim de öyle diyordu özellikle alt değiştirme masası için, yatak üzerine değiştiriyordum ama sırtım ağrımaya başladı 😂 masayı alınca kolaylık sağladı bayağı, Allahtan aldın diyor şimdi😂

Razismom zaten erkeklere göre her şey önce ne gerek var 😂
                Benimde beşiğin kenarında alt açma yeri var park yatağın işte. Bu neymiş ya diyordum ne büyük rahatlıkmış ilk çocukta hiç böyle şeylerim yoktu 10 sene önce 😃

Razismom ebebekte olan bi modeli var o değil mi? üstten doldurmalı yazıyor ya temizliği kolay mı sanırım tamamen cıkan bi aparatı yok

5 gün sonra

İlk 6 ay rahatlık oluyor ama sonra kokuyor maalesef o kadar para vermeye gerek yok

ezgiasilsoy aşırı memnunum başta aman ne gerek var diyordum salonumda duruyor sıfır koku çok rahatlık bütçenizi ayırabiliyorsanız tavsiye ederim

Gg5348 peki poşeti ne kadar gidiyo 200tllik olan tümünden bahsediyorum