ErsBegAs elele flight bebek arabasi ve oto koltugu aldim henuz bebis dogmadigi icin kullanmadık ama bebek arabasına bayildim, sürüşü güzel, kolayca gidiyor,hafif,kolay katlanıyor. Oto koltugu da sallanabilir bebek hareket ettikçe fln , mutfağa da taşırım yemek yaparken. Ana kucagi almicam oyuzden fazla eşyaya gerek yok bence. Oto koltugun icine minder aldim ve örtü, kendi minderi fazla yumuşak değil çünkü. Yatakta elele madre aldim daha kurmadık , süngeri yatas twiny, emzik biberon avent, şampuanı losyonu ecowell ,pisik kremi bepanten baby, bez molfix, pamuk,çarşafını trendyoldan aldim o da kaliteli bi ürün begendim. Deterjan siveno aldim , elbiselerini e bebekten. Ince ,kalin battaniye muslin. Uyku tulumu ,anne bebek cantasi ,gogus pompasi eller serbest,katlanabilir kuvet seti vs..
Buradakilere fikir olsun diye yazdım aldığım bazi şeyleri. ( bebek arabasını kullanıp göreceğim ama sürüşü ve hafif olmasi hoşuma gitti ,ilk bebegimdeki travel sistem kraft hantal bebek arabasindan sonra 😀) bir suru paralar verip cok pahali bebek arabasına gerek yok bence fiyatı cok makul.