Buray2804 limon ve ıslak bez uygulaması gecedendir yapıyorum benimkisi ne yaptıysam duşa girmiyor. Bizim doktorda agumentin parol ve iburamun verdi de gece yatmadan bide atesndigi sırada gece 3 te verdim ama sanki çok etki etmedi

Buglemlina6161 yaa deniyim onlarida benimkini bıraksam uyuyacak ben onu uyutmuyorum ateşi 38 e düştüğü an bı 10 dakika uyutuyorum bı bakıyorum uykuda inlemeye sayiklamaya başlıyor. Dogundugum da yanıyor olcuyorum atrei 39. Bende gebeyim son haftalarında yım zorlanıyorum diye ara ara uyku izni veriyorum ona ama tabi yine de uyuyamıyorum mecbur nöbetini tutuyorum

mervearslantas ballı kürden yapayım bende inşallah şifa olur ya çok sagolun

ideemirel bende nanelimon ve karışık meyve kabuklarını zencefili falan katıp kaynatip iciriyorum dur hiç denemedim onu da deneyeyim tşk ederim

2minnakannesi0 yapıyım bunları da tek tek çok sağolun valls kizim resmen gözümün önünde perişan oldu ne illet bı hastslikmis ya

Lutfiyee2622 inşallah bizimde 2 günde gece bixim daha dün sabah başladı çok ağır değildi hafif ateş ve kemiklerim çok ağrıyor diyordu ama gece off ateşten bı türlü kurtulamadik sabah ettik hala ateşli

DNZMHMHT mandalina kabuğu kaynatıp içirebilirsin çok iyi geliyor ben öyle atlattım

Hilal-nil hemen kaynatsyim inşallah iyi gelir şimdiye kadar yazılanları ara ara deniyorum bana mısın demiyor

Sarımsak bal limon mutlaka yapın benim oğlumun ateşi 38 oldu bununla toparladı biraz

DNZMHMHT yedirdim Bir diş sarımsak rendeledim biraz bal biraz limon göz kararı karıştırıp süzdükten sonra icirdim

• Düzenlendi

DNZMHMHT Bende salgından nasibini alanlardanım. 6 yaşında oğlum 3 gün ateşlendi. 3 4 gün hiç birsey yiyip içmedi daha yeni yeni az az besleniyor. Bende 31 haftalık hamileyim banada geçti 2 gün ateslendim hala öksürük halsizlik vucut ağrısı sürüyor çocuğumun yemek yemediği kadar var benimde canım hiç bisey istemiyor zorla yiyorum… Gerçekten zor ben büyükken böyleyim çocuklar napsın…
          Bu arada ateş düşürücü bantlar var onlardan alın kullanın e bebekte satılıyor eczanede de olabilir bir sorun. Ateşini düşürmeye yardımcı oluyor

DNZMHMHT yarım limon 1 tatlı kaşığı bal yarım çay kaşığı zencefil hepsini karıştırıp 1 çay kaşığı veriyorum ben 6 yaşındaki kızıma ama tabiki sizin bebeğiniz kaç yaş bi araştırarak dozunu düşürerek belki bu karışımı verebilirsiniz özellikle zencefil boğaz enfeksiyonuna cok iyi geliyor + olarak dut çayı iltihap giderici bu size daha masum kalabilir bunu daha çok önerebilirim

DNZMHMHT kuru dut çayını çay kaşığıyla ılık ılık içirirseniz belki hem içebilir hem iyi gelir

Udi hindi yağı ve incir kürünü araştırmanızı tavsiye ederim. İncir kürü zeytinyağlı olan. Udi hindi yağı eczanelere sorabilirsiniz. Ayağa sürmekten ziyade içerseniz daha faydalı olacaktır

melektb yaa bizimde eşim hasta oldu ondan bana ve kızıma bulaştı. Çok olmamakla beraber öksürük oldu ama şiddetli vücut ağrım var 36 haftaligim bende öksürük beni çok zorluyordu çok az olmasına rağmen. Bugün ikinci gecrmis yine atrsli geçiyor bakalım bizde inşallah en fazla 3 gunle kurtuluruz yaş size de çok çok geçmiş olsunn

Dursunbebek iyi gelecekse ben ona bardakla bile icerebilirim. Kızım bitki çaylarını falan çok sever Allah’ tan

eylul_08 hı bunu da not aldım inşallah dışarı cikabilsem bakicagim alacağım eşim şansıma 2 gündür şehir dışında bende gebelikten dolayı dışarı asla çıkamıyorum yuruyemiyorum yanii