• Doğum
  • Sezaryen Doğum Süreci Öneriler

Seraesra 1.Sagma makınesı al yanına bazen sezeryanda hemen süt gelmiyor 2.cantan da Türk kahvesı ya da nescafe gold bulundur sezeryan sonrası baş ağrısı olacak doktor öneriyor 3.Canın yanacak kalkarken sakın üzülme her acı cektıgınde unutma HERKES SENiN GİBİYDİ gectı yalnız hıssetme kendinı herkese zor ama gecıyor hepsi ılk kalkış ve ılk yürüyüş zor 4.Seseryan kılodu koymayı unutma Dıger kılotlar dıkıse geliyor o yüzden göbekten büyük kılot koy aklıma gelenler bunlar canm 2. Sezeryan olacak benım de 😂

SunaKzl bende Allah nasip ederse 27sinde sezeryanim var korku heyecan dorukta kotu karmasik ruyalar desen var sende durumlar nasil?

Bugün 9. Günüm. Sezaryenden çıktığım an kahve içtim başım hiç ağrımadı ilk gün hastanede yürüyebildiğin kadar yürü ağrı kesici etkisi olduğu için anlamıyorsun acıyı rahatlatıyor. Ne kadar yürürsen kârına. Evde kalkarken ağrı kesici olmadığı için zor oluyor biraz. Ben sadece 2. Gün zorluk çektim 3. Gün tamamen ayaklandım depend aldım ama dikişimi acıttı baya ve hemşireler takma dediler enfeksiyon kapmama riski için. Kalın ped aldım iç çamaşırına onları geçirdim ama yüksek bel olursa iç çamaşırı daha iyi dikişine gelmez. Gaz birikiyor ve ağrısı çok kötü onun içinde rezene çayı içtim Rahatlattı. Süt arttırsın diye ayva ve incir kompostosu yaptım. Sütüm hemen geldi. Duşa 3 gün sonra girdim doktorum öyle söyledi. Karnına masaj yapman gerek o şişlişi insin diye. Genel olarak ağrım kalmadı sadece dikiş acısı oluyor ara sıra. Yediğin şeylere dikkat etmen lazım karnabahar yedim dün gaz sancısı çekiyorum sabahtan beri. O yüzden araştır ve yememeye özen göster. Yataktan kalkınca ayağın kalın olsun yelek hırka tarzı şeyler giy sırtından yel girmesin

Birbebekannesi01 granül kahve sağlıklı bir kahve değil içerisinde kimyasallar var. Katkısız kahveler varken neden kimyasal ve sağlıksız bir kahve tercih ediyorsunuz? Granül kahveleri evimize bile sokmamalıyız. Filtre kahve Türk kahvesi bunlar tercih edilebilir katkısız

Ben de yeni sezaryen oldum bu ikinci günüm.Ağrılar ve tek başına pek fazla hareket edememek tam olarak hangi günde geçiyor acaba ? :/

tsr45 banada doktor korse onermemıstı çarşaf sar demıstıkumas

Dilemma bende tekdım benım 15 günü buldu hem ev hem çocuklar zor oldu ama gectı

Dilemma 3. Gün ayaklandım 9. Gün oldu dikiş yerimde ağrı geçmedi daha

Mutluluukkk_ benim de 4 günüm kaldı, hem korku hem heyecan var. Spiralde biliyorum acı hissetmiyoruz ama endişeleniyorum yine de

yrncgl kaç gün hastanede yattınız acaba? Birde işk gün itibaren korse öneriliyor mu bilginiz varmı

bulutsm ben 1 gece kaldım hastanede, doktorum 5. Gün korse kullanmaya başlayabilirsin dedi bazı doktorlar ilk günden öneriyorlar