Ben geçen hafta sezaryen oldum, öncelikle kesinlikle sipinal iğnesi acıtmıyor hissetmiyorsunuz bile içiniz rahat olsun ben iğneden çok korkan bir insan olarak bunu söylemek istedim korkanlar için. İkinci olarak yanıma alt üst pijama, elbise pijama almıştım. Sadece elbiseyi giydim, kesinlikle elbise tipi pijamayı öneririm alttan muayene yapıyorlar, bez değiştirmek WC ye gitmek gerekiyor, kesinlikle pijamayla rahat edemezsiniz. Yanıma hastanede kolay gaz çıkarmak için bir litrelik kavanozla kayısı hoşafı yaptım götürdüm çok iyi geldi, anesteziyi atmak için termosla sıcak su ve granül kahve götürdüm onu içtim bol bol. Şişe su götürdüm bol bol içtim. İlk 3 gün sütüm hiç gelmedi, korktum üzüldüm hiç gelmeyecek sandım, 3. Günün akşamında geldi. Süt sağma makinesiyle sağa sağa getirdim. Hastane çantama süt kaşığı koydum kesinlikle alın, hastanede onunla mama veriyorlar süt gelmeyince mecbur kalınca. Evde de 3 gün o kaşıkla vermeye devam ettik. Depend ben normalde m bedenim ama o beden almıştık bana olmadı hastanede, ödemlerden kaynaklı galiba, o yüzden kullanmadım onu hasta pedi gibi bişey taktım. Depend alacaklar en büyük bedeni alırsanız daha rahat edersiniz. Ben korse takana kadar ilk 5 gün malesef toparlanamadım, 5. Gün korse takarak ayaklandım. Herkese korse tavsiye ediyorum. Bir de hastanede ağrı kesicilerin etkisi geçmeye başlarken mutlaka yenisini yaptırın, ağrı kesicinin etkisi geçince ben ağrı kesiciyi bir süre beklemiştim ve çok ağrı çekmiştim