• Doğum
  • Dogum korkularinizla nasil basa ciktiniz

Duyguceren 16saatin 16saatide inleme vs mi oluyor uyku uyuyabiliyor musunuz mesela cunku doguma guc gerek

iremhzl gebe okuluna gitmeden önce korkuyordum ama şuan korkmuyorum. Bebeğinize ve kendinize güvenin. Doğal bir durum ve vücut buna uyumlu. İçimizde insan büyümesi nasıl ki bir mucizeyse çıkması da bir mucize ama vücut buna göre yaratılmış zaten. Bebek nasıl.dogacagini biliyor biz sadece ikinmayla destek vereceğiz.

iremhzl
      Doğuma korkarak girmiştim aslında. Çünkü hayatımda ne bir ameliyat oldum ne de bir yerimde dikilme işlemi oldu. Lakin bebeğimi gördükten sonra odaya gülerek geldim🧡
      Şu an ikincime hamileyim doğuma 3 ay kaldı 0 korku🧡

iremhzl son 2 3 saatine kadar uyuyamadım 3 dk da bir gelen sancım vardı ama son 2 3 saat sancı bittiği gibi bayılıyordum kayınvalidem gelmiş yanıma yarım yamalak hatırlıyorum eşim geldi suya falan soktu ama yarım yamalak hatırlıyorum çok yorgundum o gün 3 saatlik uykuylaydım çünkü 1 de yattım 4 de sancıyla kalktım

iremhzl çok şükür ilk dogumumda da korkum hiç olmadı hep dua okudum içimden çok rahat girdim sezaryen doğuma aynı şekilde de çıktım şimdi ikinciye hamileyim hiç korkum yok allahin izniyle 🤲🥰

iremhzl O anın gelip geçici olduğunu düşünerek kendimi telkin ediyorum. Yapabilirsin Melek, bunuda yaparsın atlatırsın bu son diyorum 🤣 Ilkinde de bunda da korkmuyorum. O an geldiğinde Rabbim güç kuvvet verir Evvelallah atlatırız 🥰

iremhzl korkunun ecele faydası yok misali 😂 kabullenip doguracagız daha kolay olsun inşallah

Yarın sabah 9da yatisim yapılacak sezeryan olucam. Şimdiden aklima gelince ağlıyorum. Oysa ilk doğumuma gülerek girip gülerek çıkmıştım. Bu defa niyeyse çok korkuyorum 😔

iremhzl düşünüp kendinizi yormayın benhep güzel düşündüm, çok güzel bi doğumum oldu. Çok sakindim, ben birşey yapmadım sakin kalıp bekledim sonr ıkındım bitti doğum bu kadar. Bilmediğiniz şeylerden korkmayın:)

iremhzl pozitif vajinal doğum hikayeleri izledim bol bol, sezeryan olursa ondan zaten korkmuyorum açıkçası

Melikek bir şey sorucam, sezeryanı siz mi seçiyorsunuz. Ben turkiye de hiç doğum yapmadım. Dogum anında sezeryan dönerse dönüyor, önceden planlanmıyor hic. Burada nasıl

ipekuygun2509 ilk doğumunda bebeğim iriydi ve acilmam ilerlemedi 5cm de kalmıştı 12 saat boyunca. O yüzden bu defa planlı sezeryan oluyorum. Hem ilmi sezeryan olduğu için hem de önceki sezeryan dikislerim inceldiği için normal deneyemiyoruz hu defa

Almira_ cok tesekkur ederim
                          Keske bende boyle biseye basvursaydim