• Doğum
  • Dogum korkularinizla nasil basa ciktiniz

ipekuygun2509 ilk doğumunda bebeğim iriydi ve acilmam ilerlemedi 5cm de kalmıştı 12 saat boyunca. O yüzden bu defa planlı sezeryan oluyorum. Hem ilmi sezeryan olduğu için hem de önceki sezeryan dikislerim inceldiği için normal deneyemiyoruz hu defa

Almira_ cok tesekkur ederim
    Keske bende boyle biseye basvursaydim

iremhzl çıkmıyorum direk dogurdugumda atlatiyorum😂 ilkinde korkmadım şuan ikinci doğumum olacak ilki gibi olur diye korku var kimse beni rahatlatıyor doguryncaya kadar da rahatlatmayacak😂

melektb bende boyle diyorum ama bazen sannnki boyle afakanlar bogazliyolar beni delircek gibi oljyorum ozellikle geceleri artiyor allah hepimizinnyardimcisi olsun

Melikek aslinda bikere yasamissiniz basiniza ne gelcek biliyosunuz allah yardimciniz olsun

ipekuygun2509 dimi ya insan bilmedigi seyden neden korkar ama iste bilmedigimden🤣🤣🤣 catala bile oturdugumda nefesim gidiyo rahat edemiyorum

FNK sezeryanda kan kokusu vs geliyomu bunu merak ediyorum bende

• FNK bunu yanıtladı.

iremhzl ben hep normal doğumdan korkuyordum doktorum iri bebeğin var sezaryen olma ihtimalin var deyince bu seferde sezaryenden korkmaya başladım normal için neler yapıyorum neler resmen yarış haline çevirdim ve şu an içim çok rahat çünkü her kadına doğum yapma gücü verildiğine inanıyorum 9 ay taşımayı başardıysak çok da güzel doğurup bakarız 🥹❤️

ipekuygun2509 zorunlu sezeryan var doktor seciyor, bide keyfi sezeryan var ben direk sezeryan olucam diyosjn parayi basiyosun oluyo🤣

Mrymatls insallah tabiki oyle bende cok inankyorum yuzyillarca normal dogum olmus bi sekilde olmus ureme durmamis ama iste aci cekmeye niyetimiz yok sanirim

iremhzl ben dogumhaneye giriyorum normal doğum olacağı için