Nurpoyrz bize de tam tersi araba muhtemelen bugün evde olmayacak çünkü doğuma annem gelecek ama hastaneye yakın arabayla 10 dakika ama araba yok 😂

GulsenUlu kuzenim 30 undan sonra hazırlayalım dursun dedi bbiz pazar gecesi yikayacagiz onlar anca kurur salı gibi onlar gelcek ütü felan yapmaya yardım edecekler sonra hazırlayalım hazırda dursun dediler

rumikaa ya ben fotoğraf çekimi düşünmediğim için kabin boyu da bana gerçekten fazla gelecek hani fotoğraf çekimi yapıyor olsaydın saçmaşası makyaj ürünleri falan da götürürdüm ama onlara ihtiyacım yok organizer almıştım işte hurçlar Sanki burçlar da valize küçük gelecekmiş gibi geldi

Aylaa123 emzirme yastığıni götürmek aklıma hiç gelmemişti 😂 onu goturusem yeni valiz almam gerekir 😂

Pelnztrk şuanda da küçük valiz yeterli gelememye başladı 😂 şaka bı yana ewt küçük valize koyacağım karar verdim

Ftmnnr pazartesi doğumum nasipse 🥲

heyben ay sağlıklı sıhhatli bir
    Şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲

heyben hangi pijamalardan aldınız bende arayış icersindeyim link atabilir misiniz?

Ftmnnr
        Görümcem de çok işe yaradı. Ben kullanmaya başladım. 17 sinde doğum olacak ilk çocugum

Ftmnnr ben de valize gerek yok küçük bir el çantası ile giderim diyordum kabin boy valize sığmadı ayriyeten Bebek bakım çantasına da bir şeyler koydum😂 ki gereksiz şeyler koymadım ona rağmen

Ftmnnr benim eşyalarım terlik vs her şey dahil el valizine sığdı hani sporcu çantası falan denilen var ya ona. Banada abartı geliyor valiz ama onlar süs eşyası , fotoğraf çekimi kıyafeti falan götürmüştür gibi geliyor. Ben 2 pijama 1 gecelik koydum kendime 1 paket hasta bezi 2 emzirme sütyeni 2 atlet 2 eşarp koydum 1 er taneleri kullanılmadı bile.

Mrvsmt2502 benimki belli değil.o yüzden birden fazla almam gerekebilir