Ftmnnr Büyük valizle gittim anca sığdı 😅ev uzak git gel olmasın istedim rahat ettim

Nurpoyrz yani evet öyle düşününce bir de yanımdaki insanın altında araba olmadığı için git gel asla yapamayacağı için mantıklı geldi şu anda valiz en mantıklı şey geldi 😂

31.haftadayim, somestrda hazirlayacagim, orta boy valiz hazirlarim diye dusundum.

Ftmnnr bi küçük boy valiz iyidir ne olur ne olmaz bence en iyisi 🥰

Ftmnnr Araba vardı ama hastane uzaktı bebişe de fazla aldım kıyafet kendime de her ihtimali düşündüm 🌝

Ftmnnr
            Ben valiz içi düzenleyiciler aldım. Hem kızımım hem kendi eşyalatımı orta boy valize koydum.
            Bebiş için hemşireye verilecek bir takım hastane çıkışı bez ıslak mendil bir küçük hurçta.
            Yine bebek için 3 takım yedek koyduk. 10 tane bez ıslak mendil ben pamukta koydum. Çorap şapka eldiven 8tane agız mendili.
            Kendim için 1 elbiseli sabahlıklı lohusa takım.
            1 penye pijamalı lohusa takım. Depend emzirme atleti sütyeni. Terlik. Gümüş kapak. Çorap.

Tek valize bile zor sığılıyor ki ben 2 valiz hazırladım bebeğime ayrı kendime ayrı, ben 1 gecelik götürürüm idare ederim derseniz ayrı tabi

Ftmnnr
                Ben 34. Hafta çantayı hazırladım. Her ihtimale karşı.
                Penye tercih edin bence lohusa takımını. Bana annem hediye aldı Trendyol dan. Çokta güzel geldi.

couleurcerise normal şartlarda ederim de şartlar normal olmucak işte 😂 teşekkür ederim valiz daha mantıklı geliyor artık

Betul-31 terlik nasıl bir terlik tercih ettiniz gümüş kapaklar gercekten işinize yardımı ben gümüş kapak almayı düşünmemiştim de hiç

Nurpoyrz bize de tam tersi araba muhtemelen bugün evde olmayacak çünkü doğuma annem gelecek ama hastaneye yakın arabayla 10 dakika ama araba yok 😂

GulsenUlu kuzenim 30 undan sonra hazırlayalım dursun dedi bbiz pazar gecesi yikayacagiz onlar anca kurur salı gibi onlar gelcek ütü felan yapmaya yardım edecekler sonra hazırlayalım hazırda dursun dediler

rumikaa ya ben fotoğraf çekimi düşünmediğim için kabin boyu da bana gerçekten fazla gelecek hani fotoğraf çekimi yapıyor olsaydın saçmaşası makyaj ürünleri falan da götürürdüm ama onlara ihtiyacım yok organizer almıştım işte hurçlar Sanki burçlar da valize küçük gelecekmiş gibi geldi

Aylaa123 emzirme yastığıni götürmek aklıma hiç gelmemişti 😂 onu goturusem yeni valiz almam gerekir 😂

Pelnztrk şuanda da küçük valiz yeterli gelememye başladı 😂 şaka bı yana ewt küçük valize koyacağım karar verdim

Ftmnnr pazartesi doğumum nasipse 🥲

heyben ay sağlıklı sıhhatli bir
                      Şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲

heyben hangi pijamalardan aldınız bende arayış icersindeyim link atabilir misiniz?