heyben bende baktım bu pijamalara ,nasil kumasi? İnceliği? Teşekkür ederim bu arada.
Minik valiz mi yoksa çantamı
Ftmnnr valiz taşıması kolay
Melike_4949 kesinlikle suruyosun geliyor işte
Bebisiminannesii pembe olan ince diğeri kalın
heyben kaliteleri nasıl?
Mrvsmt2502 yani güzel bence fiyatına göre iyi
heyben teşekkürler kolay doğumlar dilerim 🥰
Ftmnnr Ben Küçük bı valizle gitmeyi düşünüyorum anca Sigariz Heralde 😅 2 hafta sonra falan hazirlarim şuan 29 haftaligim bende çanta yetmez en mantıklısı valiz 😅
Bebisiminannesii amin sağ olsun, hepimiz için kolaylıkla sağlıkla inşallah 🙏
Ftmnnr aynen çanta çok zor oluyor taşıyan kişi için valizin içini istediğin gibi doldurabilirsin
Betul-31 baktım şimdi çok güzelmiş güle güle kullanın
Ftmnnr doğum yapmış biri olarak küçük valiz öneririm hastane hediyeliği şu bu derken o bile yetmedi hatta🙈 eğer sezaryen olacaksan ya da ihtimali varsa bence gecelik tercih et giymek çok kolay sonda takılıyor kanaman kontrol ediliyor çok rahat edersin bide depend tavsiye ederim çok rahat oluyor ben bir paket bitirdim hastanede sağlıkla kavuşursun inşallah 🙏🏻
Melike_4949 teşekkür ederim 😇
Ftmnnr bana kıyafet kahve bebeğe yedek kıyafet ebeye verilecek ler bez cart curt orta bir valiz yeter bence çantadan alması zor olur üst üste olduğu için her şey
Bnguuu_102 evet vailiz daha iyi kahve derken ne kahvesi kahveyi ilk defa duydum da
Bence valiz abartı ya ben çanta alacağım şahsen 🫠 lc Waikiki den aldım penye kumaşı çok rahat gömlek şeklinde üstü