Ftmnnr Ben Küçük bı valizle gitmeyi düşünüyorum anca Sigariz Heralde 😅 2 hafta sonra falan hazirlarim şuan 29 haftaligim bende çanta yetmez en mantıklısı valiz 😅

Ftmnnr aynen çanta çok zor oluyor taşıyan kişi için valizin içini istediğin gibi doldurabilirsin

Ftmnnr doğum yapmış biri olarak küçük valiz öneririm hastane hediyeliği şu bu derken o bile yetmedi hatta🙈 eğer sezaryen olacaksan ya da ihtimali varsa bence gecelik tercih et giymek çok kolay sonda takılıyor kanaman kontrol ediliyor çok rahat edersin bide depend tavsiye ederim çok rahat oluyor ben bir paket bitirdim hastanede sağlıkla kavuşursun inşallah 🙏🏻

Ftmnnr iki tane çanta hazırladım bir küçük çanta kendime birde bebek için anne çantası olarak. Polarli pijama takımı aldım birde daha öncede kadife takımım vardı onu koydum.

Gg5348 ay çok teşekkür ederim 😇 tavsiyeleriniz için

Maviniz polarli pijama bir tane var oda hastanelik değil 😂😂 ya ben polarli pijamada hiç bir zaman rahat edemiyorum onun yerine kadifeyi deneyebilirsin

Ftmnnr bana kıyafet kahve bebeğe yedek kıyafet ebeye verilecek ler bez cart curt orta bir valiz yeter bence çantadan alması zor olur üst üste olduğu için her şey

Ftmnnr Bende küçük valiz hazırlamıştım ki anca yetti 1 gün kalmıştım hastanede

Bence valiz abartı ya ben çanta alacağım şahsen 🫠 lc Waikiki den aldım penye kumaşı çok rahat gömlek şeklinde üstü