Melek4972 22+5 🙋🏻♀️Mayıs görünüyor benim de beşik ve bebek arabası aldım sadece neyi ne kadar alcam nasıl alacağım çok kararsızım
Mayıs Anneleri
Melek4972 amin hepimiz inşallah 🥰
Bahar77777 merhaba neler aldınız acaba şimdiye kadar yada daha neler almayı düşünüyorsunuz? benim şimdiye kadar aldıklarım 7 bin tutmadı ya bebek arabası ve beşiği katmazsam tabi🥲😄
mucizegebee sonrasında yıkama ütü dolap yerleştirme vs sizi yormaz mı :( 7. Ayda alışverişi tamamlansa yavaştan yerleştirseniz 8. Ayda hastane çantası vs hazır olsa daha iyi olur bence tabii ki karar sizin ben çok sabırsız da olabilirim 😄
Kevsssim bacım herşeyi aldım dolap aldım beşik hediye geldi dolabıda kaynanam aldı annem bebek arabası aldı kardeşim şampuan zıbın vs aldı baya aldıkta aldık bebek nevresim seti banyo küvetini gelan herşeyi hazır a dan z ye kadar takımlar, hastane çıkışı, bataniye , ana kucağı
1Anneadayiiii bende maddi açıdan yavaş yavaş tamamlamayı daha uygun buldum şu an hiç zorlanmıyoruz çok şükür ❤️
Bahar77777 e siz tamamsınız maşallah 🧿😄
Benim de bebek arabamı annem beşiğimi kayınvalidem aldı büyük parça olarak banyo seti anakucağı ve dolabı kaldı sadece bakalım. Ufak şeyleri tamamladım sayılır daha doğuma kadar da beğendikçe alırım zaten kıyafet vs.
Kevsssim öyle daha kolay geliyo canım hepsi birden alınınca zorlanabiliriz hepimiz
1Anneadayiiii bence de öyle☺️ Hangi şehirdesiniz kıyafetlerde kaç ay kaç tane aldınız
@Kevsssim bu konuda eşime güveniyorum desem 🫢 çok yardımcı destek oluyor hallederiz diye düşünüyorum
mucizegebee iyi öyleyse siz nasıl isterseniz 😍
- Düzenlendi
Kevsssim Bursadayım canım 2 tane hastane çıkışı aldım 3 tane 0-3 ay takım aldım yine 15 tane karışık zıbın 2 tanesi yenidoğan diğerleri 3 6 aylık çabuk büyüyeceği için çok yenidoğan almak istemedim şimdilik bu kadar bebek arabasını da aldık yavaş yavaş alıyorum işte ilerleyen zamanlarda hoşuma giden olursa yine kıyafet alınır hediye de getiren olur o yüzden çok da almamak lazım ilk bebeğim olduğu için çok almak istiyorum ama giyemez diye de tereddütlüyüm açıkçası 😂 siz hangi şehirdesiniz kaç haftalıksın 😍
Bizde 19 Mayıs görünüyor tahmini 22+1 haftaligiz pasamla . Bebek arabası puseti park beşiğini banyo kuvetini hastane çıkışı lohusalık pijamami aldım kızlar daha alacağım çok şey var kararsızım da hepsini bi anda alamam yılbaşından önce aldım beşiğini filan zam gelmeden 💙😊 geri kalanı artık her ay yavaş yavaş alcam
1Anneadayiiii bende Kütahyadayım 22+3 deyiz. Bende sizin gibi düşünüyorum 6 tane yenidoğan takım 4 tane uzun kol yenidoğan içlik aldım gerisini 3-6 ay alacağım😍
24 haftadayız 20/25 Nisan arası doğum 3.bebiş iki kızım var Buda oğlum kızlardan herşey pembe olduğu için sar başa yaptık baya masraflı oluyor 🤣biraz tecrübe bırazda Adana havası olduğu için kalın almadım hastane çıkışı tarzı ⅚ tane gerısını ⅓ aldım 3/6 biraz aldım bol müslin ağız mendılı atletleri kısa kollu zaten yaz bebeği çünkü kıyafetler zaten uzun kollu olacak alttan kısa kollu aldım zıbınları
Kevsssim Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin hepimize inşallah 🌸💖
Kevsssim aynen valla öyle düşündüm yılbaşı öncesi ağırlari hallettim 🤭😊