Melek4972 20+2 haftalık olduk cinsiyeti öğrenince 16. Haftada başladık yavaş yavaş hepsini aynı anda alacak gücüm yok çünkü yavaş yavaş alalım diyoruz 🥰 arabamızı aldık bi kaç kıyafet aldık hastane çıkışı aldık daha çok eksik var anca oluyo gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun 😍❤️
Mayıs Anneleri
- Düzenlendi
iremmakk baby plus galaxy travel sistem aldım ben ebebekte indirim varken canım çok hoşuma gitti çok sağlam bişeye benziyor biraz kaba gibi ama ben beğendim
1Anneadayiiii teşekkür ediyorum bakacağım, her yere bebek arabasıyla gidip geleceğim sağlam ve hafif olması çok önemli benim için 😁
Melek4972 18+5 den selam oğluşla mayısın 20sinden sonra doğum sezeryan olduğu için 23,25 arası olur galıba önünde abisi ablası olduğu için çoğu şey onlardan kalma var hastane çıkışı isimli çıkış falan alacağım şuanlık herşey güzel gidiyo
Tazegelin12 ay 25 i yapın 25.5.25 çok iyi tarihhh
zynpknt Evet bende öyle düşünüyorum ama pazara gelıyo 25 biraz zor gibi kızımda 02.02.22 doğumlu
Tazegelin12 o zaman 20.5.25 de güzel bence😂
iremmakk mutlaka inceleyin derim o zaman kaba gözüküyor ama bence hafif gibi de 😂
Melek4972 sadece kapı süsü ve hastane çıkışı siparişi verdik, onun haricinde şimdilik pek bir hazırlık yapmayı düşünmüyoruz, ablasının bütün eşyalarıyla kardeşi de büyür diye düşündük, herhangi bir durumda alınacak bir şey olursa o zaman alırız dedik :) sizin nasıl gidiyor hazırlıklar 😍❤️
Benim de mayıs 25 gözüküyor ama kıyafet konusunda ne yapacağımı inanın bilmiyorum ilk hamileliğim kısa kollu mu almalıyım uzun kollu mu hangisini kaç aylık alcam kafam çok karışık bilen biri yardım edebilir mi 😢
Balbebek012 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Melek4972 22+5 🙋🏻♀️Mayıs görünüyor benim de beşik ve bebek arabası aldım sadece neyi ne kadar alcam nasıl alacağım çok kararsızım
Melek4972 amin hepimiz inşallah 🥰
Bahar77777 merhaba neler aldınız acaba şimdiye kadar yada daha neler almayı düşünüyorsunuz? benim şimdiye kadar aldıklarım 7 bin tutmadı ya bebek arabası ve beşiği katmazsam tabi🥲😄
mucizegebee sonrasında yıkama ütü dolap yerleştirme vs sizi yormaz mı :( 7. Ayda alışverişi tamamlansa yavaştan yerleştirseniz 8. Ayda hastane çantası vs hazır olsa daha iyi olur bence tabii ki karar sizin ben çok sabırsız da olabilirim 😄
Kevsssim bacım herşeyi aldım dolap aldım beşik hediye geldi dolabıda kaynanam aldı annem bebek arabası aldı kardeşim şampuan zıbın vs aldı baya aldıkta aldık bebek nevresim seti banyo küvetini gelan herşeyi hazır a dan z ye kadar takımlar, hastane çıkışı, bataniye , ana kucağı
1Anneadayiiii bende maddi açıdan yavaş yavaş tamamlamayı daha uygun buldum şu an hiç zorlanmıyoruz çok şükür ❤️
Bahar77777 e siz tamamsınız maşallah 🧿😄
Benim de bebek arabamı annem beşiğimi kayınvalidem aldı büyük parça olarak banyo seti anakucağı ve dolabı kaldı sadece bakalım. Ufak şeyleri tamamladım sayılır daha doğuma kadar da beğendikçe alırım zaten kıyafet vs.
Kevsssim öyle daha kolay geliyo canım hepsi birden alınınca zorlanabiliriz hepimiz