20+3 haftalığım 8.ayda toplu alışveriş yapmayı düşünüyoruz 🥹
Mayıs Anneleri
22+2 bende 😁 beşikle dolap tamam da diğerlerine başlayamadım bebek arabasına karar verebildiniz mi acaba ben karar veremiyorum bir türlü
Melek4972 2 mayıs da doğum görünüyor 💕 her şey hazır bebiş eksik🥰
Ay ben 21.haftadayım her şeyi aldım iyiki de almışım artık kalkmam yasak nasıl alırdım nasıl ilgilenirdim bilmiyorum ben zam gelmeden bebek arabası vs almıştım cinsiyet belli olunca da kıyafetlerini aldım inşallah bebiş de zamanında sağ salim gelir 🥰
Melek4972 20+2 haftalık olduk cinsiyeti öğrenince 16. Haftada başladık yavaş yavaş hepsini aynı anda alacak gücüm yok çünkü yavaş yavaş alalım diyoruz 🥰 arabamızı aldık bi kaç kıyafet aldık hastane çıkışı aldık daha çok eksik var anca oluyo gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun 😍❤️
- Düzenlendi
iremmakk baby plus galaxy travel sistem aldım ben ebebekte indirim varken canım çok hoşuma gitti çok sağlam bişeye benziyor biraz kaba gibi ama ben beğendim
1Anneadayiiii teşekkür ediyorum bakacağım, her yere bebek arabasıyla gidip geleceğim sağlam ve hafif olması çok önemli benim için 😁
Melek4972 18+5 den selam oğluşla mayısın 20sinden sonra doğum sezeryan olduğu için 23,25 arası olur galıba önünde abisi ablası olduğu için çoğu şey onlardan kalma var hastane çıkışı isimli çıkış falan alacağım şuanlık herşey güzel gidiyo
Tazegelin12 ay 25 i yapın 25.5.25 çok iyi tarihhh
zynpknt Evet bende öyle düşünüyorum ama pazara gelıyo 25 biraz zor gibi kızımda 02.02.22 doğumlu
Tazegelin12 o zaman 20.5.25 de güzel bence😂
iremmakk mutlaka inceleyin derim o zaman kaba gözüküyor ama bence hafif gibi de 😂
Melek4972 sadece kapı süsü ve hastane çıkışı siparişi verdik, onun haricinde şimdilik pek bir hazırlık yapmayı düşünmüyoruz, ablasının bütün eşyalarıyla kardeşi de büyür diye düşündük, herhangi bir durumda alınacak bir şey olursa o zaman alırız dedik :) sizin nasıl gidiyor hazırlıklar 😍❤️
Benim de mayıs 25 gözüküyor ama kıyafet konusunda ne yapacağımı inanın bilmiyorum ilk hamileliğim kısa kollu mu almalıyım uzun kollu mu hangisini kaç aylık alcam kafam çok karışık bilen biri yardım edebilir mi 😢