21 haftaligiz 4. Gebelik hic bir hazirlik yapmadim daha erken 35.ci haftamda yapmayi dusunuyorum aceleye gerek yok daha 4 ay var doguma dogunca herseyi bir anda kulkanmicak yaza dogru dogcaklar 5 tane 5 li hastane cikisi bezi mendili yatagi zibini olsun 2 ay sonrasina Allah kerim diger cocuklardan tecrubelendim o kadar fazla kiyafete gerek yok

Ben de 22 haftaligim 12 mayis gozukuyor dogum nasipse

Melek4972 18 haftalık gebeyim daha çorap almadım kızıma 😂 Mayıs sonu gözüküyor doğumum. Bu ay sonunda detaylı ultrasonum var ondan sonra almaya başlicam herşeyini inşallah ☺️

20+3 haftalığım 8.ayda toplu alışveriş yapmayı düşünüyoruz 🥹

22+2 bende 😁 beşikle dolap tamam da diğerlerine başlayamadım bebek arabasına karar verebildiniz mi acaba ben karar veremiyorum bir türlü

Ay ben 21.haftadayım her şeyi aldım iyiki de almışım artık kalkmam yasak nasıl alırdım nasıl ilgilenirdim bilmiyorum ben zam gelmeden bebek arabası vs almıştım cinsiyet belli olunca da kıyafetlerini aldım inşallah bebiş de zamanında sağ salim gelir 🥰

zynpknt bebek arabası hangi marka aldınız memnun musunuz

iremmakk prego venus aldım çok beğendim çevremde kullananlar da çok memnun youtubede var videosu izleyin isterseniz🥰

Melek4972 20+2 haftalık olduk cinsiyeti öğrenince 16. Haftada başladık yavaş yavaş hepsini aynı anda alacak gücüm yok çünkü yavaş yavaş alalım diyoruz 🥰 arabamızı aldık bi kaç kıyafet aldık hastane çıkışı aldık daha çok eksik var anca oluyo gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun 😍❤️