Hulu61 Patito__ Teşekkür ederim benim uyku düzenim yok gece uyuyamıyorum ondan geç kalkıyorum kahvaltı saatlerim sürekli değişiyor
Patito__ Hulu61 ondn aclik sekeri yuksek cikar Bende oleydim qma mecbr duzeltmeye clisiorm sabah erken kalkınca insan bir zmn sonra aksam erken uyumaya baslio
Pinarkorkmazer Hulu61 uzun süreli açlık yaşarsan şekerin yüksek çıkar sabah sekiz gibi kahvaltı yap ben de geçe çok geç uyuyorum ama kahvaltı yapmak için uyanıyorum. Uyku saatlerin de önemli vücut aç kaldığı zaman enerji olarak glikozu kullanmaya başlar ve şekerini yükseltir mesela akşam dokuz on gibi ara öğün yap sabah sekizdr de kahvaltı yap
Mucizeem__ Patito__ mrb canım Bir ara bana yoğurt tarçın zencefil kürü önermiştiniz ya onu nasıl kullanıyoruz gün sayısı var mı yada günde kaç defa ☺️
58Vildan Bana diyetisyen sabah kahvaltını 7.30dan sonrasına bırakma açlık kn şekerin anca böyle düşer dedi. Akşam yatmadan bir bardak kefir yarım yeşil elma yiyorum mesela 102 civarı gelen şekerim artık 92lerde geliyor. Beneğimin suyu 2 haftalık diyetle normale dönmüş demekki çok aç bırakıyormuşum kendimi
58Vildan Hulu61 12 falan ama grip oldum sabah 5-6 ya kadar bal atıyorum ağzıma küçük küçük bu defa daha da düşük çıkmaya başladı sabah açlığım
Hulu61 58Vildan Şekeri en çok arttıran şeyler normalde bal pekmez ağzıma sürmedim kaç gündür cidden gebelik şekeri kişiye özel sans yarayan bana yaramıyor bana iyi gelen sana gelmeyebiliyor
Patito__ Mucizeem__ merhaba cnm Gunde bir kez Hergun yapabilirsiniz 3 kasik yogurt+ 1çk zencefil+ 1çk zerdeçal+ 1çk tarçın Şifa olsun insaallah.
Mercan0652 Kızlar sabah 10 gibi tokluk şekerim 132 çıkmıştı yarım saat sonra tekrar ölçtüm 92 olmuş bu kadar hızlı nasıl düşebiliyor acikmaya durmuşum yarim saatte resmen ya da bu alet bozuk 😂
Sendemir Her diyeti yapsanız da açlık kan şekerini düşürmek tamamen bizim elimizde değil, ttokluğa göre düşmesi daha zor demişti benim diyetisyenim. Diyet yapıyorsanız o şekilde devam edebilirsiniz aşırı yüksek değil zaten