Babyyollari ezgickm bence mide bulantisi bas agrisi diye devlete git migrenim var ilac içemiyorum de acilde baktir canim uzak degilse 1 saatte cikiyor. Sanssizlik tam eylem zamanina denk gelmis😥
Babyyollari ezgickm ayyyy var senin yaaa 🥹💕🤲🏻bende yaptim canim sende bana bak ne yerdeyim ne gokte kac saattir 🥹
Asyam4316 Babyyollari gölge var Benımde öyle zor görülüyor bende şoktayım ya ınsallah vardır hepımızın 😊
Babyyollari ezgickm bilmiyorum canim daha belirginlesti cizgi adete kadar koyulasmayi takip edip gecince kan vercem insallah dun daha silikti bugun daha belirgin insallah bekliyorum sadece🤲🏻💕🌸
ezgickm Babyyollari bende perşembe tekrar yapıyım diyorum kasıklarıma arada bir ağrı geliyor regl olucam kesin diyorum sonra geçiyor hemen
Babyyollari ezgickm sana dememis canim bana demis galiba😀 valla en azindan bi umit var ya hayirlisi olsun diyip beklicez napalim insallah guzel sonuclar aliriz🥲🥰💕
Babyyollari Asyam4316 ben zaten negatif gibi bakiyorum ya cok sevinmicem basima gelmeyen kalmadi testler yuzunden cok uzuldum hic takmicam yapmicam da oyle bi karar aldim simdilik