Babyyollari ezgickm bilmiyorum canim daha belirginlesti cizgi adete kadar koyulasmayi takip edip gecince kan vercem insallah dun daha silikti bugun daha belirgin insallah bekliyorum sadece🤲🏻💕🌸
ezgickm Babyyollari bende perşembe tekrar yapıyım diyorum kasıklarıma arada bir ağrı geliyor regl olucam kesin diyorum sonra geçiyor hemen
Asyam4316 Babyyollari gölge var Benımde öyle zor görülüyor bende şoktayım ya ınsallah vardır hepımızın 😊
Babyyollari ezgickm sana dememis canim bana demis galiba😀 valla en azindan bi umit var ya hayirlisi olsun diyip beklicez napalim insallah guzel sonuclar aliriz🥲🥰💕
Babyyollari Asyam4316 ben zaten negatif gibi bakiyorum ya cok sevinmicem basima gelmeyen kalmadi testler yuzunden cok uzuldum hic takmicam yapmicam da oyle bi karar aldim simdilik
Asyam4316 Babyyollari hayırlısı olsun hakkımızda nasıp ne zamansa oo bızı ummadığımız anda bulur zaten
ezgickm Babyyollari kan saatini kaçırmışım veremedim eczanedem test aldım çıkmışken daha silik çıktı ben kimyasal geçiriyorum sanırım kahverengi akıntım da tekrar başladı canım 🥹