• Gebelik
  • Beta artışı nolur bi bakın

Sema0343 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ bende evladımı 680 ile öğrendim şuan doğdu ve 6 aylık olacak bile 🌸 Rabbim kimseye aratmasın Rabbim sağlıksız gebelik vermesin çok zor. Arkadaşıma söylenenlerin hiçbirini söylemedim ben bile çok üzüldüm onu tahmin etmek istemiyorum. Sağlıksız gibi görünüyor umarım Rabbim ona da yeniden nasip eder. Hamilelerin duası kabul olur derler arkadaşom için de dua edin lütfen 😟

Pptyaa bir şeyler yanlış gidiyor farkındayız keşke böyle olmasaydı ama ne gelirse Rabbimden gelir. Doktorlar gerekli kontrol sonrasında bilgi verir ama bir mucize olmasını çok isterdim. Rabbim herkese sağlıklı hamilelik ve evlat nasip etsin inşallah 🤲🏼

Parinas yanii dün kese gözüktü dün kan verdi dün bu düşük betayı öğrendi. Nasıl oldu böyle bir karmaşa anlamıyorum. İnşallah diyorum beta yanlıştır hastane hatasıdır. Ama imkansız gibi bir şey bu durumda. Güzel haberler almayı çok istiyorum ama bakalım nasip. Sağlıksız ise bile umarım Rabbim tez zamanda arkadaşıma yeni ve sağlıklı bir hamilelik nasip eder. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏼

Ama canm 400lerde kese görünmesi pek mümkün değil. Kese olduğuna eminler mi?

Miyosss özel ve devlet ikisi de görmüş keseyi 😟

iremd-1798 çok yavaş artmış çnkü 2 günde bir bakılıyor değere ve 2 katı olması gerekiyor yani bence başka doktora gitsin gebelik zehirlenmesi yaşayablr çok geçmiş olsun

Sevgikaya1525 hamileliğini öğrendi kan vererek hemen özelde doktora gitti ama doktor beta ya bakmamış. İlaç vermiş 1 hafta sonra gel demiş o zaman gitti keseyi gördüler normal gidiyordu ama dünkü beta neden öyle çıktı anlayamadık 😟

iremd-1798 amiiin amin inşallah arkadaşınızda en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik haberi alır

iremd-1798 Evet gerçekten çok zor oluyor ben kurtajdan sonra baya ağlamıştım ordaki ebeler beni sezeryan sanıp bebek arabası koymuşlar di yanıma ilk defa hayatımda emaliyathane gördüm çok zor bir durum Anlayabiliyorum Rabbim şu 3 aylar hürmetine Anne olmak isteyen herkese Rabbim nasip eylesin en kısa sürede

iremd-1798 ben kurtajdan 4 ay sonra hamile kaldım kürtajdan sonra gebe kalmak daha kolay diyolar ne kadar doğru bilemem inşallah arkadaşınis böyle durumla karşı karşıya kalmaz tabikide bahsetmeyin arkadaşınıza daha
              fazla üzülüp kendini yipratmasin burası öyle güzel bir yerki bütün soruların cevaplarını bulabiliyoruz Sağlıkla güzellikle büyüsün bebeğiniz sizinde 🥰

iremd-1798 ya keseyi görmüşlerse beta nasıl bu kadar düşük olsun ki keseyi görmek için 1500-2000 civarı olmalı beta ben bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum üstelik kesenin de güzel olduğunu söylemişler kan tahlilleri vs karışmış olabilir mi diye aklıma geldi çünkü bir yerde mantıksız giden bişey var
                Kese görünmüş
                Kese gayet güzel
                Ama beta 400 lerde garip cidden
                Lütfen arkadaşınız stres yapmasın kendini güzele odaklasın ben bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum herşey nasip

iremd-1798 evet ama cok az artış olmuş bence tekrar doktora bi gözüksin inşallah herşey yolundadır

iremd-1798 az artmış dış gebelik olma ihtimali yüksek. Değilse bile sağlıksız duruyor tekrar doktora gitsin bnce