• Gebelik
  • Beta artışı nolur bi bakın

iremd-1798 ya keseyi görmüşlerse beta nasıl bu kadar düşük olsun ki keseyi görmek için 1500-2000 civarı olmalı beta ben bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum üstelik kesenin de güzel olduğunu söylemişler kan tahlilleri vs karışmış olabilir mi diye aklıma geldi çünkü bir yerde mantıksız giden bişey var
Kese görünmüş
Kese gayet güzel
Ama beta 400 lerde garip cidden
Lütfen arkadaşınız stres yapmasın kendini güzele odaklasın ben bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum herşey nasip

iremd-1798 evet ama cok az artış olmuş bence tekrar doktora bi gözüksin inşallah herşey yolundadır

iremd-1798 az artmış dış gebelik olma ihtimali yüksek. Değilse bile sağlıksız duruyor tekrar doktora gitsin bnce

iremd-1798 baya az bir artış olmuş Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

iremd-1798 ben de duwmesi ya da oldugu gibi kalmali deye biliyorum amma testleri ayni yerdemi veriyor acaba?

iremd-1798 etrafınızda üniversite hastanesi yok mu acaba gidebileceği. Çok değişik bi durum bence bu araştırılmalı. Bebekle alakalı da değildir belki. Bhcg başka sebepten de atabiliyormuş ne bileyim belki öyle bişeydir. Ama değerler benim tüm bildiklerimi duyduklarımı unutturdu yani öyle söyliim

Peri_Omer ilk 100 çıkanı özelde verdi 426 ve 550 olan testler aynı hastanede verildi. Düşmüyor aynı da kalmıyor az da olsa yükseliş var anlamadık bizde

Parinas iki tane evladım var bu programı hamilelikte çok sık kullandım bütün bildiklerimi bu yaşadığımız olayla unuttum. Umarım kötü şeyler duymayız var tabii bunu arkadaşıma hemen söyleyeceğim bir oraya da gözüksün