Minnos_23 yere oturup sırtınızı duvara yaslıyorsunuz bi bacağınızı diğerinin üstüne atmaya çalışıyorsunuz😅 Tolga çevik programında gösteriyordu oradan biliyorum bende, eğer atabiliyorsanız doğumunuza var diyor atamıyorsanız 3 güne doğurursunuz diyor 😄

ikibebeliannis muhtemelen artık ister istemez bekliyoruz ya bilinçaltı karmançorman 😂

heyben doktorunuzun verdiği tarihe göre son 15🥺

ideemirel çok az kalmış sizin de 🥲 okudukça daha da heyecanlanıyorum 🥲

heyben ayy bende hiç söylemeyin 🥹🥹🥹 2. Doğumum olacak heyecan korku karmakarışık durumdayım, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Nrkcu34 Allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeğin hareketi nasıl peki

heyben çok teşekkür ederim hepimiz için inşallah en kolayı en güzeli nasip olsun, en önemliside dediğiniz gibi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alabilmek ☺️

Esinnur63 aminnn insallah benim sabahları hareketi baya az oluyor oğleden sonra çoğalıyor sizin nasıl

Nrkcu34 benimde sabahları nadir akşamları da öyle çok değil fazla hareketli değil geçen hafta içinden çıkmaya çalışıyodu resmen ama bu hafta bi sakinlik gelmiş sanki

Esinnur63 benimde aynı iki gin önce sabah nstye girdim pek hareket etmedi hatta neden böyle oldu anlamadım

Nrkcu34 ben yerinin darlığına çekiyorum ama büyüdüğü üçin yeri kalmıyo rahat yeri pozisyonu buluncada hareket etmiyo heralde

Esinnur63 inşallah bi sorun olmadan kavusalım bebişlerimize şurda ne kaldı kavusmamıza çok heyecanlıyım siz genel anestezi ilemi sezeryan olacaksnz