heyben rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah 💕 canım

heyben bizimde uygulamada 25 gün ama 39da doğum olacak sanırım sezaryen doğum yapacağım. Bakalım gün belirlense keşke bir an önce 🥹

Bu yere oturup bacak bacak üstüne atma olayını denedim sağ güç bela bi nebze atabildim ama solu atamadım sizlerde deneyen oldu mu😂

mervedmrcn henüz atabiliyorum ikisiylede tabi ne kadar doğru bilemiyorum ☺️☺️☺️☺️ 37 haftaya giricez inşallah

mervedmrcn ben bayadır atamıyorum 😂 tutmaya çalışıyoruz benim de 39 da sezaryen olacak nasipse 🥲
      gün konulunca daha rahat oluyor insan siz de bir an önce öğrenirsiniz inşallah 🤍

heyben yarına kontrolüm var inşallah bana da gün verir bugün sağlık ocağındaki doktorun dediği her belirti var bende biraz korkmadım değil 😂 Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize🤲🏻🌸

Balkan77 benimde eşim soktu aklıma gece yapayım dedim şoka girdik ben atamayınca tuttu kendi atmaya çalışıyo ama gitmiyo bacak😂😂

heyben heyecan dorukta bende 16 sına randevum var normal olacak tahmini doğum randevusu
        Dün gece aşırı bi kusma yaşadım göbeğim düştü
        Sancım falan yok hala ama bebek sürekli ayağa kalktığımda taş gibi oluyor 💕Bu gece rüyamda kanamam başlıyormuş 😂

ikibebeliannis her an gelebilir sizin de o zaman 🥲 ben de her gece doğumumu görüyorum ayrı ayrı şekillerde 😂

heyben amin inşallah sabırsızlıkla heyecan telaşla panik korkuyla bekliyorum 🙈 Rabbim sanada kolaylık kucağına almayı nasip eder 🤲🏼🥰

mervedmrcn bu bacak bacak üstüne atma olayı nedir nasıl oluyor koltukta oturarak mı yerde bacakları uzatarak mı ilk defa duydum 🙈🙊

Minnos_23 yere oturup sırtınızı duvara yaslıyorsunuz bi bacağınızı diğerinin üstüne atmaya çalışıyorsunuz😅 Tolga çevik programında gösteriyordu oradan biliyorum bende, eğer atabiliyorsanız doğumunuza var diyor atamıyorsanız 3 güne doğurursunuz diyor 😄

ikibebeliannis muhtemelen artık ister istemez bekliyoruz ya bilinçaltı karmançorman 😂

heyben doktorunuzun verdiği tarihe göre son 15🥺