Beyzzz03 heyben çok teşekkür ederim hepimiz için inşallah en kolayı en güzeli nasip olsun, en önemliside dediğiniz gibi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alabilmek ☺️
Nrkcu34 Esinnur63 aminnn insallah benim sabahları hareketi baya az oluyor oğleden sonra çoğalıyor sizin nasıl
Esinnur63 Nrkcu34 benimde sabahları nadir akşamları da öyle çok değil fazla hareketli değil geçen hafta içinden çıkmaya çalışıyodu resmen ama bu hafta bi sakinlik gelmiş sanki
Nrkcu34 Esinnur63 benimde aynı iki gin önce sabah nstye girdim pek hareket etmedi hatta neden böyle oldu anlamadım
Esinnur63 Nrkcu34 ben yerinin darlığına çekiyorum ama büyüdüğü üçin yeri kalmıyo rahat yeri pozisyonu buluncada hareket etmiyo heralde
Nrkcu34 Esinnur63 inşallah bi sorun olmadan kavusalım bebişlerimize şurda ne kaldı kavusmamıza çok heyecanlıyım siz genel anestezi ilemi sezeryan olacaksnz
Esinnur63 Nrkcu34 son 1 günüm ve düşündükçe korkudan midem bulanıyo içim sıkılıyo bir an önce bitsin çıkayım o amaliyathane den 🥲
Esinnur63 Nrkcu34 ayyy aynen Allah sağ salim evlatlarımıza kavuşmamızı nasip etsin kazadız belasız sorunsuz bir şekilde inşallah