Balkan77 benimde eşim soktu aklıma gece yapayım dedim şoka girdik ben atamayınca tuttu kendi atmaya çalışıyo ama gitmiyo bacak😂😂
Ocak Anneleriii 🌸
heyben heyecan dorukta bende 16 sına randevum var normal olacak tahmini doğum randevusu
Dün gece aşırı bi kusma yaşadım göbeğim düştü
Sancım falan yok hala ama bebek sürekli ayağa kalktığımda taş gibi oluyor 💕Bu gece rüyamda kanamam başlıyormuş 😂
ikibebeliannis her an gelebilir sizin de o zaman 🥲 ben de her gece doğumumu görüyorum ayrı ayrı şekillerde 😂
heyben amin inşallah sabırsızlıkla heyecan telaşla panik korkuyla bekliyorum 🙈 Rabbim sanada kolaylık kucağına almayı nasip eder 🤲🏼🥰
mervedmrcn bu bacak bacak üstüne atma olayı nedir nasıl oluyor koltukta oturarak mı yerde bacakları uzatarak mı ilk defa duydum 🙈🙊
heyben bende Ocak annesiyim 💕💕
Nrkcu34 evet inşallah Allahın izniyle
Minnos_23 yere oturup sırtınızı duvara yaslıyorsunuz bi bacağınızı diğerinin üstüne atmaya çalışıyorsunuz😅 Tolga çevik programında gösteriyordu oradan biliyorum bende, eğer atabiliyorsanız doğumunuza var diyor atamıyorsanız 3 güne doğurursunuz diyor 😄
heyben 😂😂psikolojik o zaman ya 😂😂
ikibebeliannis muhtemelen artık ister istemez bekliyoruz ya bilinçaltı karmançorman 😂
ikiprensesbebiissss ne kadar kaldıııı 🥹🥹
Nrkcu34 Allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeğin hareketi nasıl peki