Kızlar 6+5 haftalık gebeyim progestan kullanıyorum ilk gebeliğim düşük olduğu için doktorum verdi bugün de peçetede varla yok arası pembe gibi leke gördüm yerleşme kanaması olabilir mi ya da progestan bu tarz şeylere sebebiyet verir mi bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Progestan
Yesimdursun doktorunuza sormadınızmı bu durumu?
Nesli1616 henüz sormadım bir kez gördüm bir daha görmedim de kafama takıldı yine de buna benzer bir durum yaşayan olmuş olabilir mi diye ?
Yesimdursun beta hcg niz e 2 ginde bir baktırdınızmı?
Yesimdursun gülüm bende 8 haftalıkken oldu kanama progestan verdi geçti şuan 31 haftadayim tekrar oldu normal
Yeliz_3534 progestan fitil su gibi akıntı yapar mı, yoksa bebeğin suyu mu geliyor diye çok streslendim. 17 haftalığız :/
Nesli1616 baktırdım doktorum gayet güzel artmış dedi keseyi gördük herhangi bir sıkıntı yoktu zaten
Yeliz_3534 iyi düşünmeye çalışıyorum bende canım 🤲🏻
Aise2861 maşallah benimde bir sıkıntı yoktur inşallah 🙏🏻
Aise2861 fitili koydugunuzda su gelmiyor sadece fitilin kremsi halı geliyor idrar falanmi kaciriyorsunuz yoksa doktora sorun bence
Yeliz_3534 ayy ortasında böyle beyaz leke etrafı ıslak bayağı. Fitili attıktan 1 saat sonra falan oluyor genelde. Haftaya gidicem sorucam inşallah sağolun
Yesimdursun stres yapmayın ozaman normal olabilir bebeginize yapabileceginiz en güzel şey sakin kalabilmek ben suan 37 haftalık hamileyim 31 ve 34 haftalarda kanamam oldu ama çok şükür birsey olmadı yani eger yicek ekmeği varsa rıskı varsa hic birsey olmuyor ferah tutun kalbinizi🌸
Aise2861 ay korkmayın yapıyor bende de yapmıştı 2-3 defa doktor her seferinde fitilden kaynaklı demişti
Yesimdursun bana doktorum kahverengi ise korkma ama kırmızı ise mutlaka gel demişti ama zaten progestan kullanıyormuşsunuz yşnenbence ilk fırsatta gidin ya da mesaj atın gel derse gidersiniz önem veriyorlar bu tarz kanama durumlarına
Nesli1616 şuan bende 31 haftadayim üç gündür kanamam var ultrasonda herşey Yolunda bebeğim falan sağlıklı gayet ama kanamayı bilmiyor Doktorlar damla damla geliyor arada
Yeliz_3534 plesentanz normal yerindemi rahim agzına yakınmı bakıldımı?
Mümkün mertebe yatın kendinizi yormayın progestan yazmıslardır sanırım
Nesli1616 evet rahime yakın demişti doktor 8 haftalıkken de geldi iki gün sürdü
Yeliz_3534 ondan kaynaklıdır büyük ihtimalle magnezyum kullanıyomusun?
Nesli1616 evet çok haklısın çok teşekkür ederim güzel sözlerin için ama bir kaybım olduğu için haliyle stres yapıyorum biraz
Nilnil3535 bugün konuşup muhtemelen yarın hemen gideceğim teşekkür ederim 🌺