Nesli1616 şuan bende 31 haftadayim üç gündür kanamam var ultrasonda herşey Yolunda bebeğim falan sağlıklı gayet ama kanamayı bilmiyor Doktorlar damla damla geliyor arada

Yeliz_3534 plesentanz normal yerindemi rahim agzına yakınmı bakıldımı?
    Mümkün mertebe yatın kendinizi yormayın progestan yazmıslardır sanırım

Nesli1616 evet rahime yakın demişti doktor 8 haftalıkken de geldi iki gün sürdü

Nesli1616 evet çok haklısın çok teşekkür ederim güzel sözlerin için ama bir kaybım olduğu için haliyle stres yapıyorum biraz

Nilnil3535 bugün konuşup muhtemelen yarın hemen gideceğim teşekkür ederim 🌺

Yesimdursun sizi cok iyi anlıyorum inanın benmde oldu neler hissettinizi anlayabiliyorum ama geçmişi geçmişte bırakmak gerek youtubede psikolog izzetgüllü var onun videolarını izlemek bana cok iyi geldi tavsiye ederim

Nesli1616 doktor verdi aslında ama ilaç midemi bulandırıyor diye almadım ne için kullanıyor ki magnezyum

Yesimdursun Ben yerleşme kanaması dışında 6 ve 8. Haftalarda birer gün kanama yaşamıştım şuan 12. Haftamız bitecek bir sorunumuz yok çok şükür. Progestan iyidir ben de hem göbekten hem kalçadan kullandım bu haftaya kadar. Ama mutlaka doktorunuza bilgi verin ve bol bol dinlenin

birnilruyasi bende vajinal kullanıyorum bir sıkıntı olmadı dünden beri bugün doktora bilgi verip yarın gitmem gerekiyorsa gidip görüşeceğim çok teşekkür ederim bilgilerin için 🌺