mervedmrcn aynı durum bende de var toplanıyor biyerde ve yogun kasık adet agrısı gbi agrılar oluyor uyku zaten yok
Ocak anneleri sıramız geldiiiiiii
35+5 haftaya Çarşamba 8 ocağa aldık günümüzü çok şükür
39+3 bekliyorum ben de.
mervedmrcn bizde 36+4’teyiz rahimde ara ara oluşan bıçak saplanması gibi ağrı, karın sertleşmesi tüm bunlar normal sanırım ama ilk doğumum olacağı için ben de tedirginim😟
Lagertha46 35+5 haftalığız oğlumla 💙 gün sayıyoruz 2 yaşında kızımla baya zor geçiyor son günler 🤰
- Düzenlendi
Prensesim- çoçuk varsa daha da zor dimi zoru aslında tarif bile edemiyorum, yıkılmadım ama ayaktada değilim ben şahsen oglum 14 aylık ve 37+3üm suan ve bpgaz agrısıda var enfeksıyon oldu
mervedmrcn az kaldi son 1 ay gecmiyo sanki hep bi ay varmis gibi
AygunAygunn oyyy kendisi ne zaman isterse artik 🫠
Bonusinem 47 ne kiz 😀😀😀
Lagertha46
Selam 36 haftalık olduk bizde sancılar hafiften başladı doktorum aceleci diyor ayağa kalkar kalkmaz kasılmalarım sancılarım şiddetleniyor hayırlısıyla kucaklarımıza almak nasip olsun 🙏
Lagertha46 benim sezaryen olacak mecburen, 39da alırız demişti doktorum bakalım belki bu kontrolümde gün verir inşallah 🥹
Seros3535 aminnn aminnn butun acileri unuttum suan doguma odaklandim
Bonusinem aynen öyle cnm birde yarım saat kızımı bırakabileceğim kimse yok yakında aileler biraz uzakta Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🌸
Lagertha46 bizde son 3 🥹 gün sayıyoruz oğlumla ❣️
Lagertha46 bende 36 haftaliga girdim 8 ocağa randevu aldim sezeryanim bakalim gün vercek bana artık doğurmak istiyorum 2 çocuğum küçük bu halde hareket edemiyorum çocuğum aç kalıyor doğurup rahatça hareket edip ilgilenmek istiyorum
Lagertha46 bende 35+6 yım ama hiç kasılmam yok neden acaba?
Lagertha46
Bende öyle bebeğim iyi olsun da isterse sadece ağrı yapsın kavuşmaya az kaldı zaten nasipse 🙏
mervedmrcn normal canım benim de aynı
34+3 ten merhaba herkese Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🤲
Benimde bir kızım var 3 yaşına girecek 14 ocakta sezeryan olmuştum kızımda pek sancş falan çekmedim ama şuanda oğlum da yalancı sancıları yaşıyorum ikinci hamilelik çok daha zormuş ağırım yani kafası doğum pozisyonunda ve sürekli baskı yapıyor daha zamanımız var aslında ama sabırsız gibime geliyor kendisi 🥰 inşallah gününde sağlıkla gelir doktorum ssvd yi destekliyor şimdilik herhangi bir konuşmamız olmadı boyu ve kilosu güzel ilerliyor eğer çok tombalak olmazsa kendisi bende normal doğum deneyeceğim allahın izni ile 🤲
@Delihatunnn ne zaman ihtiyacın olursa etiketle demiştin o yüzden etiketliyorum 😂😂 bende 35+6 yım ya benim hiç kasılmam olmuyooo ama herkeste var neden ki acaba 😟