Duyguerbasbozkaya ilk bebegimi de 41+1 de dogurmustum bunada o zamanı tanımak istedim 😀
Ocak anneleri sıramız geldiiiiiii
Semaen Şimdi cinsiyeti nedir bebeğiniz kaç kilo normal doğum için uygun demek ki doktorda beklediğine göre 😁
Lagertha46 38+5 bende daha geri sayım falan kalmadı yarın doktorumda son kontrolüm heran alabilirm bu hafta demişti. Yarın belli olacak planlı sezaryendi bizimkinin zaten gelesi yok benimde ağır şikayetlerim yok ama mecbur millet benim keyfimi bekler oldu artık 😀 dualarınıza talibim kızlar Rabbim sağlıkla kavuşmayi nasip etsin hepimize 🙏🏻🌸
Bişey soracam uygulamaya göre 36+1 bu 36. Haftaya yeni girmiş mi oluyor yoksa 36 bitti 37 ye mi geçmiş oluyor?
Lagertha46 39+2 deyiz hiç gelmeye gönlü yok
37+4olduk bugün çok hareketetsiz bebegim
Sizde nasıl ?
Normalde gece ve sabah ezanında mutlaka hareketliydi bugün öglene kadar tık yoktu yedim içtim yani bir saattir çok kısıtlı hareketleri var
Acaba kanala girdiği için mi azalıyor hareketleri?
Cennetbozkaya1 aa benimde aynı 39+2 ve gayet keyfi yerinde bence cuma günü randevumuz var tekrar 😁
34+2 Ocak 24 doğum planlıyor doktorumuz 23 günümüz kaldı
heyben kaçıncı sezaryen
Babyybabyyy ilk doğumum 🌸
Duyguerbasbozkaya doktor bekleme taraftarı degildi tansiyonum yüksek cıkınca suni ile başlatmak istedi 38+5 de imza atıp cıktım daha gitmedim bekliyorum kendi gelsin diye kilosu da o haftada 3400 dü şimdi kaç olmuştur bilmiyorum
Lagertha46 Bende 39+5 oldum bebişimin başı aşağı ama kanala girmemiş cumaya kadar gelmezse sezaryen olucam cuma günü Allah hepimize en hayırlısını nasip etsin inşallah
- Düzenlendi
Duyguerbasbozkaya bizim de bu hafta olmazsa doktora pazartesi tekrar gideceğim