symnrustn Rosemihra ay ben de merak ediyorum doğum fiyatları hakkında bilgisi olan yazarsa seviniriz 😄
123gyb symnrustn symnrustn merhaba ben de Leyla hanıma gidiyorum çok memnunum arkadaşım da onda doğum yapmıştı onun önerisiyle gittim
rumeysacyilmaz gizemyil merhaba. Bende çamlıca medipole zeynep elmalı’ya gidiyorum. Ebe seçimi vs nasıl oluyor? İlk defa burda okudum ve merak ettim. Bildiklerinizi paylaşır mısınız? Teşekkürler:)
Rosemihra esraerolyldrm Normal doğum : 25.000 Zorunlu sezeryan:35.000 İsteğe bağlı sezeryan:50.000 öğrendim canım
esraerolyldrm Rosemihra çok teşekkür ederim 🌸siz hangi doktora gideceksiniz acaba doktor olarakta bı bilginiz var mı 😊
Efileee Ben de burada doğum yapmayı düşünüyorum, öneriler için teşekkürler 🙏 Doğum sonrası yeni doğan yoğun bakım deneyimi olan var mı?
mervegulerktas symnrustn Ayşe şeyma hoca takipliydim memnundum fakat doğum hızlı ilerlediği için hastanenin nöbetçi hekiminde doğum yaptım ebe olarak Eda ebe vardı çok destek oldu 🙂
Rosemihra gizemyil aa su da doğum olduğunu bilmiyordum Zeynep hoca Hüsniye hoca bi de Canan hocayı biliyorum . Bi de benim zorunlu sezeryan olacak mecbur . Ama normal olsaydı suda doğum tercih ederdim valla . 3 hafta sonra gidicem eğer öğrenmezsen sorarım
Kadersss symnrustn merhaba Çamlıca medipolde yoğun bakım ünitesi yok ( en son ruhsat almamışlardı şuan aldılar mı sormak gerek ) en iyi doktorlar Hüsniye Sedef Ayşe şeyma Canan hm
esraerolyldrm Kadersss merhabalar var diye duymuştum ben ama siz ne zamandan bahsediyorsunuz yakın tarihler mi