caglaoztrk M-g2118 ben hastanenin yorumlarında görmüştüm adını zeynep hocayla canan hocanın adını gördüm iyi ki de tercih etmişim diyorum zaten fotoğrafına bakınca bile sıcakkanlı olduğu anlaşılıyor ☺️
Ozdeozde symnrustn 2 arkadaşımda bu hastanede ve Ayşe hocada doğum yaptılar memnunlar bende o yüzden Ayşe hocayı tercih ettim zaten sizde Ayşe hoca takiplisiniz konuşma tarzını ilgisini anlatmama gerek yok :) kaç haftalık hamilesiniz ?
Rosemihra M-g2118 Canan hocaya gidiyorum çok memnunum diğerleri gibi reklam yapmadığı için çok duymamışsınızdır biraz şahsınamünhasır :)
esraerolyldrm Rosemihra merhabalar bende orada doğum yapmayı düşünüyorum da eğer öğrenirseniz bilgi verir misiniz?😊
symnrustn Rosemihra ay ben de merak ediyorum doğum fiyatları hakkında bilgisi olan yazarsa seviniriz 😄
Rosemihra esraerolyldrm Normal doğum : 25.000 Zorunlu sezeryan:35.000 İsteğe bağlı sezeryan:50.000 öğrendim canım
Rosemihra M-g2118 Ben de pek görememiştim ama gidince anlıyor insan . Kürtajımı onda olmuştum bebek gibi ilgilendi ve ilgilendiler benimle
123gyb symnrustn symnrustn merhaba ben de Leyla hanıma gidiyorum çok memnunum arkadaşım da onda doğum yapmıştı onun önerisiyle gittim