caglaoztrk M-g2118 ben hastanenin yorumlarında görmüştüm adını zeynep hocayla canan hocanın adını gördüm iyi ki de tercih etmişim diyorum zaten fotoğrafına bakınca bile sıcakkanlı olduğu anlaşılıyor ☺️
Rosemihra M-g2118 Canan hocaya gidiyorum çok memnunum diğerleri gibi reklam yapmadığı için çok duymamışsınızdır biraz şahsınamünhasır :)
esraerolyldrm Rosemihra merhabalar bende orada doğum yapmayı düşünüyorum da eğer öğrenirseniz bilgi verir misiniz?😊
symnrustn Rosemihra ay ben de merak ediyorum doğum fiyatları hakkında bilgisi olan yazarsa seviniriz 😄
Rosemihra esraerolyldrm Normal doğum : 25.000 Zorunlu sezeryan:35.000 İsteğe bağlı sezeryan:50.000 öğrendim canım
Rosemihra M-g2118 Ben de pek görememiştim ama gidince anlıyor insan . Kürtajımı onda olmuştum bebek gibi ilgilendi ve ilgilendiler benimle
123gyb symnrustn symnrustn merhaba ben de Leyla hanıma gidiyorum çok memnunum arkadaşım da onda doğum yapmıştı onun önerisiyle gittim
rumeysacyilmaz gizemyil merhaba. Bende çamlıca medipole zeynep elmalı’ya gidiyorum. Ebe seçimi vs nasıl oluyor? İlk defa burda okudum ve merak ettim. Bildiklerinizi paylaşır mısınız? Teşekkürler:)
esraerolyldrm Rosemihra çok teşekkür ederim 🌸siz hangi doktora gideceksiniz acaba doktor olarakta bı bilginiz var mı 😊