Kızlar 6+1 haftalık gebeyim ama aşırı şekilde bulantılarım var içtiğim sudan bile tiksiniyorum hiç birşey yiyemiyorum 2 yaşında kızım var sürekli uyuyorum bulantılardan önereceğiniz birşey var mı yardımcı olurmusunuz bulantı hapı da fayda etmedi bu arada kullanıyorum

Busebatuhan bulantı için bende hap kullandım fayda etmedi fitil şeklinde olanı kullanıyorum memnunum doktorunuza danışın

Busebatuhan ah daha yeni başlıyor Rabbim kolaylık versin inşallah bende 11 haftamdayım prilamı gece iki tane iç yat daha etkili olur öyle yapıyorum en kısa zamanda geçer inşallah 😊💚

myavocado, başlığı Mide bulantısı olarak değiştirdi.

Busebatuhan valla cnm geçmiyor. Bnde senin gibitdim. Oğlum 4 yaşında çocuğa iki tabak yemek yapamazdım. Ama 16dan snra azalıyor sabret

Flowermom0 evet maalesef çocuktan dolayı çok takıyorum onun ihtyclarını görecek kdar da toparlasam yeter ama bi çözümü yok sanırım 😒

Busebatuhan olur inşallah benimde cok ağır geçiyor öyle yapınca sabah uyanınca hemen kusma falan olmuyor gün içinde de hafif aç karna eğer çok zorlanırsın Bir tane de alabilirsin doktorum 4′e kadar demişti tabii sen de sorarsın doktoruna daha iyi bilir 💞

Busebatuhan ben akşam yatmadan 2 tane içince fayda etti canım öyle de dene istersen

Busebatuhan insan zaten çocuğuna üzülüyor böylr zamanlarda. Allah yardımcın olsun çok zor. Bn hergün ağlıyordum geçmiypr oğlumu doyuramıyorum diye

Tuzlu salatalık,tuzlu çubuk, sakız iyi geliyor ama

Benimde çok bulantım vardı o haftalarda doktor prilamı verdi akşam yatarken iki tane birlikte iç bir tane içersen hiç bir faydasını görmezsin dedi. Bende yatarken iki tane içtim çok iyi geldi.Sabah bulantılarım bile azaldı. Birde o şekilde dene istesen belki şifa olur.

Busebatuhan yurt dışındayım canım Türkiye de yok benimki ama başka vardır orada siz sorun bakalım