Busebatuhan valla cnm geçmiyor. Bnde senin gibitdim. Oğlum 4 yaşında çocuğa iki tabak yemek yapamazdım. Ama 16dan snra azalıyor sabret

Flowermom0 evet maalesef çocuktan dolayı çok takıyorum onun ihtyclarını görecek kdar da toparlasam yeter ama bi çözümü yok sanırım 😒

Busebatuhan olur inşallah benimde cok ağır geçiyor öyle yapınca sabah uyanınca hemen kusma falan olmuyor gün içinde de hafif aç karna eğer çok zorlanırsın Bir tane de alabilirsin doktorum 4′e kadar demişti tabii sen de sorarsın doktoruna daha iyi bilir 💞

Busebatuhan ben akşam yatmadan 2 tane içince fayda etti canım öyle de dene istersen

Busebatuhan insan zaten çocuğuna üzülüyor böylr zamanlarda. Allah yardımcın olsun çok zor. Bn hergün ağlıyordum geçmiypr oğlumu doyuramıyorum diye

Tuzlu salatalık,tuzlu çubuk, sakız iyi geliyor ama

Benimde çok bulantım vardı o haftalarda doktor prilamı verdi akşam yatarken iki tane birlikte iç bir tane içersen hiç bir faydasını görmezsin dedi. Bende yatarken iki tane içtim çok iyi geldi.Sabah bulantılarım bile azaldı. Birde o şekilde dene istesen belki şifa olur.

Busebatuhan yurt dışındayım canım Türkiye de yok benimki ama başka vardır orada siz sorun bakalım

Busebatuhan bende 16+1 günlüğüm hala aynı şekilde devam ediyor hiç bişey yiyip içemiyorum 20 gün kadarda hastanede yattım. Önce prilam sonra prizine geçtik şuan prizinle beraber onzyd diye bir ilaç verdi doktor dilaltı. Dündn beri kullanıyorum inşallah faydasını görürüm aynı zamanda zencefilli gazoz dene canım bana bir tık iyi geldi ama heryerde bulmak zor migroslarda fln varmışta biz aktardan bakkaldan şansa bulduk. Birde annem taze zencefili rendeleyip içine bal koydu sabahları bir tatlı kaşığı yiyorum. Sende dene sor araştır bunları inşallah şifa buluruz

5 gün sonra

Busebatuhan first naneli sakız ve zencefil de önerebilirim faydasını gördüm zencefili de minik parça agiza alarak çiğneyebilirsin