Bnguuu_102 Esra1217 ayy meyhane pilavını bir dahakine tabuklu dene ve bolca reyhan bana dua edeceksin efsane bir şey oluyor 😋
asena9 Melissayda yoğurtlu makarna ve salata. Mide bulantısından başka bişey yiyemiyorum da yapamıyorum da siz ne zaman yemek yapabilmeye ve yiyebilmeye başladınız🥺
crazyymom Melissayda yaprak sarma ve soğan dolması yaptım ama geç olduğu için duduklude pişirmek istedim 1 bardak su ekledim ama kaç dk pisircem bilmiyorum yapan varmi
Melissayda @crazyymom yaprak sarma benim düdüklüde 30 dakika pişiyor bence soğan dolmasina da yeter o süre yapmadım hiç
Melissayda @asena9 canım ben 14 de başladım yemeye ondan önce canım istemiyordu ne görsem midem bulanıyordu
asena9 Melissayda Ay baya sürmüş cinsiyet neydi sizin bende yarın 10. haftaya giriyorum kızımda böyle olmamıştım☹️
Meltemanneolsun Ne güzel yemek yapabiliyorsunuz. Özendim vallahi ben artık hiç yemek yapamiyorum mide bulantisindan. Eşim de bugün geç geldi bizim bugünkü menümüz Tost 😂
Eda75 Meltemanneolsun en güzeli kız boşver bizde dün akşam öyle yaptık normalde yemek yiyemiyorum bu ara köfte yapmıştım yiyemedim 🥲
Meltemanneolsun Eda75 hayattan soğudum artık ögür ögür icim dışına çıkıyor ya çok fena. En iyisi tost oluyor bana da sakin sakin yiyorum ☺️ ne zormuş bu hamilelik ay
Sevimli_06 Melissayda ben Ankara’da yim somun ekmek dışında bişey yemedim 😂😂 sade somun ekmek var lavaş hiç görmedim
Sevimli_06 Melissayda yufkaci var mi kızz Ankara’da yaşadığına eminmisin 😂😂 ben somun ekmek dışında bişey yemiyorum adana da bi lavaş yemiştim nasıl güzeldi ama burda yok lavaşi tatlı niye öyle bazlama yiyorum arada ama lavaş olsa 7/24 onu yerim yufkayla börek yapıyorum bazen ama açık ekmek olur ya Diyarbakır Şanlıurfa da olur ondan burda yok
Zuhal_Y Domates corbasi , bulgur pilavi,sarimsaklı yogurt lahana tursusu. 🤲Bu mubarek gecede rabbim herkesin sofrasina bereket ve afiyet versin. hastalara sifalar ,dertlilere devalar,borclular edalar eylesin.. Amin